KUŞADASI GENÇLİK FESTİVALİ

İstanbuldan yola çıkacak arkadaş varmı acaba ? :king: 4-5 temmuz için yola çıkmayı düşünüyorum ::gazla::

Adana İl Temsilcisi
festival tarihi tam ne zaman? yer tam neresi ?

Son düzenleme:
Festival hakkinda;

Daha önce Kuşadasi Sevgi Plajina gitmis arkadaslar çevredeki park alanlari hakkinda bilgi verebilirler mi?3 gün kombine bilet aldim,guvenli bir park alani ariyorum.

Elimde 2 adet kombine kamp bileti bulunuyor. Ben gidemediğim için uygun fiyattan verebilirim.

Sevgi plajı upuzun bi sahil ama agaçlık yok hiç nerdeyse. Park alanı yakında pek yok lâkin illa motoru koyayım bi yere dersen benim ev ordan 10-15 dk uzaklikta. Birakabilirsin bahçeye.

Elimde 2 adet kombine kamp bileti bulunuyor. Ben gidemediğim için uygun fiyattan verebilirim.

Bende alabilirim mesaj atin hocam.

Sevgi plajı upuzun bi sahil ama agaçlık yok hiç nerdeyse. Park alanı yakında pek yok lâkin illa motoru koyayım bi yere dersen benim ev ordan 10-15 dk uzaklikta. Birakabilirsin bahçeye.

Bende alabilirim mesaj atin hocam.

Teşekkür ederim kardeş yardımcı olmana ev var orada sıkıntı olmaz :D

Mamba09 dostum bugun yada yarin Kusadasinda olacagim.Motosikletimi sizin bahceye birakabilir miyim?Mehmet Dogu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alanda ya da çevrede olan var mı? Motosiklet sohbeti çok iyi gider şimdi. ☺

Mamba09 dostum bugun yada yarin Kusadasinda olacagim.Motosikletimi sizin bahceye birakabilir miyim?Mehmet Dogu

Arkadaşlar yorum yazmış, cevap vermemişim ama endişe etmeyin arkadaşa yardımcı olduk. motosikleti güvende. :)

Alanda ya da çevrede olan var mı? Motosiklet sohbeti çok iyi gider şimdi. ☺

ben adada değilim ama aydındayım. geçerken mutlaka uğra dostum. sohbet edecek çok konumuz var. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar