motorda köpek taşımak

Merhaba

Hyosung gv250 kullanıyorum ve benim 8 kilo ağırlıkğında 2 numara bi terrier'im var

Birlikte motora binip gezmek istiyorum. (Hem şehiriçi hem de şehirlerarası)

Youtube'da bi kaç alternatif gördüm ama bunuda yaptırabilecek usta ya da satın alınabilecek bi yer bulamadım

Sizlerin köpek taşıma ile ilgili bi deneyiminiz oldu mu?

Şimdiden herkese teşekkürler

DKN

sırt çantasında taşıyan birini görmüştüm (kafayı çıkarmış yolu izliyodu) :mrgreen: motorda gv250 idi. siz miydiniz acaba ?

Köpeği veterinere götürmek vs gibi işler dışında keyfi olarak gezdirmek sıkıntı yaratabilir. Sırt çantasına atıp bisikletle gezdiren arkadaşım var ama motosiklette trafiğin gürültüsünden korkup huysuzlanabilir riskli durumlara girebilirsiniz. Artçı gibi size geri bildirim veremeyeceği için sürüş esnasında ufaklığı sık sık kontrol etmeniz gerekecektir bu da dikkatinizi dağıtabilir. Aklıma gelenler bunlar.

Motosikleti
BMW F800 GS(2025)&Harley Davidson Sportster XL883(2008)
Benim de 30 kilo ağırlığında bir chowchowum var. Küçükken sırt çantasıyla veteriner vs. işlerini halledebiliyordum fakat artık hiçbiryere sığmıyor onun yüzünden 94 model 106 aldım sadece onu taşıyacağım zaman kullanıyorum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Collie-in-Sidecar.jpg

Hayal edilen

Bende bi ingiliz setter vardı hergele yavrudan alıştıydı cbf150 vardı o zaman dışarı çıktığımızda ilk işi motora zıplamak olurdu millet kıkır kıkır gülerdi benzin deposunun üzerine binerdi kilometrelerce gezerdi hiç düşmezdi aylarca gezdik öyle indiremezdikte motordan patileri ile depoya tutunurdu millete eğlence olurduk..:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Al kardeş bir de haber koyayım buraya..

https://www.samsunhaber.com/samsun-haber/motosiklet-hastasi-haydut-h21693.html

:mrgreen:

Motosikleti
Yamaha XT600
Son günlerde kafamı kurcalayan yegane soru :mrgreen:benimde 2 tane goldenım var arabamda yok bikaç ay veterinere giderken arkaya atsammı diyorum ama cok hiperaktifler arkadaş durdugu yerde durmuyolar ki:queen:

Köpekler doğaları gereği motor seslerine aşırı duyarlı. Motosikletlere saldırma nedenleride bunlar. Uzun süre o ses içerisinde yolcukuk yapınca piskolojisi bozulurmu acaba :(

Kopek degilde 2 kez kedi tasidim ama kendim kullanmadim artci olarak bindim. Sirt cantasina koydum ve cantayi onume aldim veterinere goturdum. Kopek, kedi kadar panik yapan bi hayvan olmadigi icin siz surerkende tasiyabilirsiniz muhtemelen ama cantaya sigar mi :) Kedim suan 5 kilo bizim cantaya olmuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kopek degilde 2 kez kedi tasidim artci olarak. Sirt cantasina koydum ve cantayi onume aldim veterinere goturdum. Kopek, kedi kadar panik yapan bi hayvan olmadigi icin surerkende tasiyabilirsiniz muhtemelen ama cantaya sigar mi :) Kedim suan 5 kilo bizim cantaya olmuyor.

kedinin 5 kilo olduğu yere kadar mutlu mesud okudum

Benim sepette kedi yavrusu tasimisligim var ama o ama kismini bna bir sorun yarim saatlik yol bi turlu bitmedi hayvancagiza bisey olur mu olmaz mi uzuntusu de bir yandan bence yapmayin.
Hem hayvanin hem sizin caniniz thlikeye girebilir hemde sinir stres cabasi(iki taraf icinde).

Eskiden bir tane pug'ım vardı. Sırt çantasını önden bağlayıp içine yumuşak bezler koyar, sonra da onu çantaya koyar gezdirirdim. Kafasını çıkaracağı kadar da fermuarı açık bırakırdım. Hiç korkmaz ya da huysuzlanmazdı. Hatta durduğumuzda çantanın içine gömülüp hırlardı daha fazla gezmek istediğini kast ederek. Gözlerine çocuklar için olan deniz gözlüklerinden takardım rahatsız olmasın diye. Her zaman en iyi yol arkadaşım oldu. Arada bir boynumu yalayarak mutluluğunu ve sevgisini çokça gösterirdi. O öldükten sonra bir daha benzeri bir acıya katlanmaktan çekindiğimden yeni bir köpek sahiplenmedim.

Yalnız kedi taşımanızı tavsiye etmem eğer alışkın değilse. Hayvan dehşetten deliye dönüyor. Yaralı bir kediyi taşıma çantasına koyup artçı selesine bağlamak gibi bir hata yaptım zamanında. Hayvancağız o kadar korkmuştu ki her yeri dişleyip tırmalamaya çalışıyordu. Çantadan çıkarmak için motosiklet eldiveni ve montu giymek zorunda kaldım. Her yerimde tırmık ve diş izleri vardı. Çok şükür şimdi sağlıklı bir British Shorthair'ımız var ofisimizde.

Eskiden bir tane pug'ım vardı. Sırt çantasını önden bağlayıp içine yumuşak bezler koyar, sonra da onu çantaya koyar gezdirirdim. Kafasını çıkaracağı kadar da fermuarı açık bırakırdım. Hiç korkmaz ya da huysuzlanmazdı. Hatta durduğumuzda çantanın içine gömülüp hırlardı daha fazla gezmek istediğini kast ederek. Gözlerine çocuklar için olan deniz gözlüklerinden takardım rahatsız olmasın diye. Her zaman en iyi yol arkadaşım oldu. Arada bir boynumu yalayarak mutluluğunu ve sevgisini çokça gösterirdi. O öldükten sonra bir daha benzeri bir acıya katlanmaktan çekindiğimden yeni bir köpek sahiplenmedim.

Yalnız kedi taşımanızı tavsiye etmem eğer alışkın değilse. Hayvan dehşetten deliye dönüyor. Yaralı bir kediyi taşıma çantasına koyup artçı selesine bağlamak gibi bir hata yaptım zamanında. Hayvancağız o kadar korkmuştu ki her yeri dişleyip tırmalamaya çalışıyordu. Çantadan çıkarmak için motosiklet eldiveni ve montu giymek zorunda kaldım. Her yerimde tırmık ve diş izleri vardı. Çok şükür şimdi sağlıklı bir British Shorthair'ımız var ofisimizde.

British dediniz ne yazacağımı unuttum,o derece. :)

hocam ben de xmax varken arka cantanın ust tarafını kesmiştim sırf it oraya sıgsın dıye , sonra ver elını avcılar yada bakırkoy sahıl . benım ıt bıraz huysuz olmasına ragmen alısmıstı hatta hosuna bıle gıdıyordu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar