- Motosikleti
- Henüz yok.
Yıllık izin yapıyorum .Sabah 7 gibi eskişehirden kuşadasına gideceğim.Bakalım bir günde ilk uzun metraj yol deneyimim nasıl olacak merak ediyorum.Kütahya uşak aydın güzergahını geçeceğim.Lastik tamir kiti hariç başka birşey almayacağım sanırım.Sadece sırt çantası ile yola koyulacağım.Motomaxdan aldığım vakumlu çanta malesef depodaki girinti çıkıntılardan dolayı tutmadığından hayal kırıklığı yarattı.Motosiklete arkaya çanta atayım diyorum.Kancalı lastiklerle sabitlesem kancaları nereye takacağım oda ayrı bir muamma .
Yol gözümü korkutmuyorda ,tek korkutan sırtımdaki ağır yük olacak.Anamı ağlatır gidene kadar herhalde.Bakalım gidene kadar resim vs çekip ,yakıtı vs yazacağım.Var ise güzergah halinde seyir edecek özelden mesaj atsın .Salı sabahı tekeri döndürürüz.Çay ve gözleme servisimiz ücretsizdir![]()
kancaları grenaja ve ayaklıklara sabitleyin bir sıkıntı olmaz ben daha önce mat tulum ve çadır birde çantayı o şekilde Mt ye artçı selesine hepsini bağlamıştım istanbul sakarya pürenli yaylasına kamp atıp geri dönmüştüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Arkadaslar son gunlerde dikkatimi ceken bir detay var. Motorum neredeyse 4.000km oldu, bazen calistirirken mars normal bir sesle calismasina ragmen motor calismiyor. Tekrar mars bastigimda calisiyor. Mars basmadan once enjeksiyon sesini bekliyorum ama bazen motor sogukken bazense biryere gidip park edip 1 saat sonra motora geri dondugumde motorun ilk marsta calismadigi oluyor. Bu sorunu her seferinde yapmiyor. Not olarak eklemek istiyorum calistirirken gaz vermiyorum. Boyle bir sorun yasayan, bilgisi olan var midir?
akü kutup başını, marş motoru ve otomatiği kablosunu kontrol edin gevşeme yapmış olabilir.