Topcase Cezası Yedik

Çözüm çevirmeye girmemek. Ben usandım artık ottan çöpten sebeplerden ceza yemekten. Plakayıda koydum çamurluğun içine. Girmiyorum çevirmeye yakalayabilen alsın götürsün motoru. 5 senedir ceza yemedim. Ondan önce haftada bi kere yapıştırıyolardı. Orjinal eksozuma dahi yazdılar. Fmf taktım helikopter gibi şimdi motor, buna ceza yazmıyolar nedense.

Abi herşeyim var güvenlik ekipmanları falan. Motorunda eksiği yok evrak tm. Trafiği gördügümde ben yinede kaçıyorum. Dur deselerde durmam. Bir eksiğim yok, niye durayım devleti meşgul edeyim ki ☺

Mahkeme itiraz falan filan hikaye.

98 model altı kamyonlarda emniyet kemeri olmaz. Muayenedende o şekilde geçer. Ve ceza yazılmaz.

Mobeseden 3 defa ceza geldi. İtiraz ettim sonuç yok. Yeniden muayeneye gireceğimde faiziyle ödedim bikaç ay önce. İptal olur diye zamanında ödememiştim. Ve muayeneden yine emniyet kemeri olmadan geçti. Mahkemedende her hangi bir sonuç çıkmadı.

isveren-konusuyor-se-6de9b942c3c708047b12.jpg

hz_ali_ve_haksizlik-950x534.jpg

Son düzenleme:
İtiraz edip haklı çıktıktan sonra ne değişecek 1-2 ay sonra gene böyle bi çevirme yapılacak ve ceza yazacaklar çözüm değil.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Topcase den ceza yazılır. Yazılmıştır da... İnternette bir şey yok demeden önce güzelce araştırın. Mc donalds firması Emniyete yazı yazıyor biz taşıma yapıyoruz yasal mı uygun mu diye saçmalayıp ortalığı karıştırıyor. Emniyet bakıyor araştırıyor uygun olmadığına karar veriyor 81 vilayete yazı yazıyor. Güzel araştırırsanız o yazıyı da bulabilirsiniz. Ceza yemeniz üzücü ama yediğiniz cezayı da pis polis kötü polis diye tanımlamayın. Kanunun gereği neyse onu yapmış. Cezanın incelenip iptali için mahkeme yolunuz açık. Umarım kazanırsınız ama yaklaşımınız yanlış...

Topcase den ceza yazılır. Yazılmıştır da... İnternette bir şey yok demeden önce güzelce araştırın. Mc donalds firması Emniyete yazı yazıyor biz taşıma yapıyoruz yasal mı uygun mu diye saçmalayıp ortalığı karıştırıyor. Emniyet bakıyor araştırıyor uygun olmadığına karar veriyor 81 vilayete yazı yazıyor. Güzel araştırırsanız o yazıyı da bulabilirsiniz. Ceza yemeniz üzücü ama yediğiniz cezayı da pis polis kötü polis diye tanımlamayın. Kanunun gereği neyse onu yapmış. Cezanın incelenip iptali için mahkeme yolunuz açık. Umarım kazanırsınız ama yaklaşımınız yanlış...

3 yıl mc de kuryelik yaptım. Bir ara mail geldi 3 ay çantasız gezdik hatırlıyorum, 2 motorumuzada ciddi cezalar yazmışlardı.

Mahkeme itiraz falan filan hikaye.

98 model altı kamyonlarda emniyet kemeri olmaz. Muayenedende o şekilde geçer. Ve ceza yazılmaz.

Mobeseden 3 defa ceza geldi. İtiraz ettim sonuç yok. Yeniden muayeneye gireceğimde faiziyle ödedim bikaç ay önce. İptal olur diye zamanında ödememiştim. Ve muayeneden yine emniyet kemeri olmadan geçti. Mahkemedende her hangi bir sonuç çıkmadı.

İtiraz etmeden önce cezayı ödemek gerekiyordu sanki. Araştırdım gerekmiyormuş :) Topcase ceza yazan eller kırılsın, sevenleri ayırmasınlar :)
Daha detaylı araştırdım hocam malesef önce cezayı ödemek gerekiyormuş ondan sonra itiraz ediliyormuş, cezayı ödemeden yapılan itiraz davaları iptal ediliyormuş, son kararım eminim.

Son düzenleme:
İtiraz etmeden önce cezayı ödemek gerekiyordu sanki. Araştırdım gerekmiyormuş :) Topcase ceza yazan eller kırılsın, sevenleri ayırmasınlar :)
Daha detaylı araştırdım hocam malesef önce cezayı ödemek gerekiyormuş ondan sonra itiraz ediliyormuş, cezayı ödemeden yapılan itiraz davaları iptal ediliyormuş, son kararım eminim.

ödeme yapıldıktan sonra itiraz daha mantıklı ve doğrusu da o zaten

para lazım para. yıldız teknik beşiktaş kampüsüne yeni cb sarayı yapılıyor. daha sonra mimar sinan kabataş yerleşkesine başbakanlık bilmemnesi yapılacak. para lazım (!)

bize mi denk geldi kardeş hem ben köprü möprü kullanmıyorum jkahdjskhda

para lazım para. yıldız teknik beşiktaş kampüsüne yeni cb sarayı yapılıyor. daha sonra mimar sinan kabataş yerleşkesine başbakanlık bilmemnesi yapılacak. para lazım (!)

Maşallah padişahımız her ilçeye bir saray yapıyor.Saray dışında yaşayamıyor demek ki.Tam bir Osmanlı torunu.

Cezalar ticari amaçli anlasin herkes. yoksa sen ölmüssun emin olun kimsenin umrunda degil. O polislere baski var bu koçan bitecek diye. emin olun. o polisler ona kesme buna kesme kime kesecek. sisteme ayak uydurmak zorunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar