Selam kardeşim.
Aynı işlemi ben yaptım 75 gün önce tecil bozdurdum, yoklama kaçağı gözüktüm. Askerlik şubesine gittim beni 2 güne gönderdiler. 97-1 dk olarak geldim.
Şuan Malatya'dayım,2.nci ordu. Sakın şafak sorayım filan deme.![]()
Bir yakınım bana sordu dün cevap veremedim, Şansa acilan konuya bak.İkinci unı bitti onun, kesin devre kaybı olacak o zaman. İki günde alma durumu kesin mi arkadaşlar, dk için ne bileyim vedalaşma vs icin bi hafta ongun
bekleme, izin vs olmuyor mu.Bilen lütfen yazsin.Muhtemelen sehirdisi sebebiyle gorusemeyecegiz o halde gitmeden, bugün başvuracakti galiba..
Yok hayır yoklama kaçağı vs. Durumu yok tecil bozdurup gideceğim işlerim nedeni ile kasım ayı gibi gideceğim yine aynı sonuca geliyor eylül gibi tecil i bozdurup kasım ayında giden tertiplerle gideceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
Peki tecil ı bozdurduktan sonra şu gün gideceksin vs. Demediler mi dk oluncaya kadar beklettıler veya sen bekledın
Kardeşim şubeye gidiyosun, sana 2 güne gidiyorsun diyor mesela. Git muayene ol diyor. Eline sevk kağıdını veriyor, sende kontrole sağlık ocağına gidiyorsun. Kontrolünü oldukdan sonra 3 4 gün geç ver evrağını geç git eğer zaman kazanmak istiyorsan.
Bana 2 güne gidiyorsun dedi. Ee dedim çok erken vaktim kalmıyor dedim. Geç getir muayne kağıdı dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Ben dk olarak gittim zaten. Direk gönderdi. Okuldan kaydımı aldım direk yoklama kaçağı gözüktüm. Askerlik şubesine gittim direk paket.
Şuan 97-2 ler geldi. B grubu gelecek sonra 97-2 dkları sonra 97-3 filan. Ama kendin gün belirleyemezsin haberin olsun.
Tamam kardeşim sağ olasın günü önemli değil ay belli olsun kafi bana... normal de 2018 sonuna kadar tecil devam ediyor ben gitmek istedim o yüzden d k durumu yok bende sanırım tecil i bozdurup ilk tertip lerle gidilecek... BU ARADA ŞAFAK KAÇ KARDEŞİM... : - )