- Konu Yazar
Hayırlı geceler ve günler herkese öncelikle. 17 yaşında bir küçüğünüzüm. Şu anda 125cc bir scooter kullanıyorum ve ilerisi için hayaller kuruyorum motosikletler konusunda sonuçta Allah'ın izniyle ben de kendi paramı kazanacağım ve istediğim motosikletleri er geç alabileceğim. Ama ciddi bir sorunum var o da boyumun 1.60 olması. Şu anda çok sorun olmasa da ileride ciddi sıkıntılar yaşar mıyım acaba? Her tür motosiklete ilgiliyim chopper, scooter vs. hiç farketmez. Gönlümde hep enduro yatıyor ama biliyorum ki imkansız. Var mıdır sıkıntı yaşamadan motosiklet kullanabilmemi bir yolu? Çünkü biliyoruz ki ayakların yere değmesi önemli.
Eğer derseniz ki evet sıkıntı yaşarsın ışıklarda dururken veya benzeri durumlarda. Ben de ona göre şimdiden içimdeki tutkuyu öldürmeye çalışırım o zamanlara gelene kadar da başarırım herhalde. Şimdiden teşekkürler verceğiniz cevaplar için.
Eğer derseniz ki evet sıkıntı yaşarsın ışıklarda dururken veya benzeri durumlarda. Ben de ona göre şimdiden içimdeki tutkuyu öldürmeye çalışırım o zamanlara gelene kadar da başarırım herhalde. Şimdiden teşekkürler verceğiniz cevaplar için.