30 tane video çekmişsin.hepsini büyük dikkatle izledim.nette bulabildiğim tek cbf 150 motor yarma videosu bu.elinden geleni yapmışsın.etkileyici olmuş.çok güzel detaylı bir şekilde anlatmışsın.çok kişinin işine yarayacağı bir video olmuş.hatta sen bu videoyu bir başlık halinde forumda yayınla.çok ilgi görecektir.senin kanala üye bile oldum
yargıç valla daha yeni gördüm. Teşekkür ederim. Abone olduğun için ayrıca teşekkür ederim. Amacım biraz şu. Biz motosiklet severler kendi motorlarımızı kendimiz yapmalıyız diye düşünüyorum. İnan motoru o halde toplamak o videoları çekmekten daha kolay oldu

genel olarak tek başımaydım. Ve de herkes yapabilir diye düşünüyorum. Bak ben veterinerim demek ki doğru şekilde bir şeylere uyularak işin aslına uygun yaparsak kendimiz ustalara bu paraları vermeyiz. He ustalara da ekmek lazım doğrudur ancak işin hakkını alan bizi kazıklamayacak ustalar çok az. Bir de bazı illerde bırak motor ustasını motosiklet dahi yok. Adam gidiyor oraya motorunu falan satıyor. Ama en azından bir cbf 150 si olsa sadece şu kısmı çözmeyi anlasa zaten gerisi kolay olucak ... Bunları yapabilmek için sadece şunlara ihtiyacımız var...
Ben onu krank koluna kadar açıcaktım bu arada ama boşluk yoktu malesef. Ama bu motoru tutmayı düşünüyorum elimde o zaman krank'a kadar inmem gereken tam rektifiye yapmam gereken zamanlar da olabilir. İşte o zaman onları da koyunca tamamdır bu iş
1. İnternette motor çalışma prensibi iyice anlaşılacak
2. Kulaktan dolma bilgilerden uzak durulup motorun servis kitapçığı / service manual bulunucak
3. Orta düzey ingilizce
4. Kendimize güvenmek.