18 den alan bizim gibiler in sucu ne acaba ? Kuralkan ın bayilere alt limit vermesi lazım, böyle herkes kafasına göre olursa cılkı çıkar bu işin.
Buda benimki ;
[url]https://s11.postimg.org/5pueawj37/19429857_190354378161471_4043088476340616539_n.jpg[/url]
Hocam öncelikle yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
Bajaj alınır mı diye çevremde soran kişilere işte bu yüzden artık net yanıt veremiyorum. Aynı durum daha önce pulsar 200ns modelinde de oldu. Güzel motor, fiyatına göre şöyle iyi böyle iyi diye övüp durduğum için yakın arkadaşım gazıma geldi ybrsini sattı ve pulsar 200ns aldı 8300tl den.
Motorda da büyük bir sorun vs çıkmadı, ufak tefek kusurlar dışında gayet iyi. Buraya kadar her şey normal.
Ardından 1 ay geçmedi 7500tl den antalyada bir bayii sıfır pulsar 200ns satmaya başladı. :sunny:
Aynı motor bu yahu!!! arkadaş da, bende şok. Böyle saçma bir fiyat politikası olmaz, olamaz, olmamalı.
Kural...a (bilerek tam isim vermiyorum, neme lazım sağı solu dava etmeyi çok seviyorlar da kendileri) mail attım, yok arkadaş, adamların bu durum umurunda bile değil, gelen cevap şu oldu:
"Öncelikle Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili, satışa sunulan ürünlerimizde taban ve tavan fiyatı uygulamamız bulunmamaktadır. Biz Bayilerimize sadece tavsiye edilen perakende fiyatını sunabiliyoruz."
yazan bir cevap maili adım. :silent:
Bir ürün satışa sunulur, satılmazsa elbette fiyat indirimine gidilebilir ama bu tüm bayiiler nezninde olsa, anlardım. A şehrinde 9bin tl, B şehrinde 8bin, C şehrinde 7bin tl. Üç ürün de sıfır. Böyle bir mantık olur mu?
Bir daha bu marka ciddiye alınıp güvenerek sıfır ürün alınır mı bu markadan? Gönül rahatlığıyla nasıl tavsiye edebilirsiniz eşinize dostunuza?
Motorları iyi olabilir, ama bu ciddiyetsiz satış politikaları nedeniyle bajaj satın almadan önce en az 2 kere düşünülmesi gerek.