- Konu Yazar
Arkadaşlar daha iki gün önce motorumla sağ şeritten giderken dibimden bi araç makas atarak geçti sinirlendim yakaladım bunu napıyorsun dedim git gece gece dedi arabada 4 Kişiler bende sen git arkadaşlarının yanında attislik yapma dedim sonra bida yaptı Işık'larda durdular tartıştık biraz bişey olmadı bundan iki ay önce sırf korna çaldım diye iki kişi inip bıçak çektiler bana lafı uzatmadan asıl meseleye geleyim şimdi ben lustral kullanıyorum psikolojim bozulmaya başladı yani ne yapayim herşeyi alttanmı alayim kaska kameramı takayım?
Artık her motorla çıkınca arkamda kız arkadaşım varken aklıma böyle şeyler getiriyorum kendimi geçtim ya artçılarıma bişey olursa diye korkuyorum biraz uzun oldu farkındayım ama psikolojim bozulmaya başladı sizden tavsiye almam gerekiyor kesinlik kavga etmeye çalıştığımı düşünmeyin teşekkür ederim.
Artık her motorla çıkınca arkamda kız arkadaşım varken aklıma böyle şeyler getiriyorum kendimi geçtim ya artçılarıma bişey olursa diye korkuyorum biraz uzun oldu farkındayım ama psikolojim bozulmaya başladı sizden tavsiye almam gerekiyor kesinlik kavga etmeye çalıştığımı düşünmeyin teşekkür ederim.