Kısa motosiklet botları iş görür mü?

YDS'nin Diablo 7.2 botunu almak istiyorum uzunuyla arasında 100 TL fark var kısa olan koruma açısından işimi görür mü yoksa uzun olanı mı almalıyım?Kısa olan kaval kemiğimi korur mu?

Son düzenleme:
Kısa olanın yazlık modelini kullanıyorum gayet memnunum.Ben uzun olanı almadım ama koruma açısından elbette uzun olan bot tercih edilmeli.Almışken 100 TL verip uzun botu almak daha mantıklı.Yazın sıcak olur dersen de yazlık termal çorap kullanabilirsin.

Kısa olanın yazlık modelini kullanıyorum gayet memnunum.Ben uzun olanı almadım ama koruma açısından elbette uzun olan bot tercih edilmeli.Almışken 100 TL verip uzun botu almak daha mantıklı.Yazın sıcak olur dersen de yazlık termal çorap kullanabilirsin.

Kalıpları nasıl hocam?42 giyiyorum kalıplarının biraz büyük olduğunu duydum 40 yada 41 mi sipariş vermeliyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

termal çorap nasıl birşey baff olanıda var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar