nedir bu forumun hali?

mütemadiyen yazılan "forum çok bozdu" temalı mesajların aksine foruma bir haller oldu,
bi seviyeli tartışmalar, bi güzel türkçe kullanımları, bi teknik muhabbetler, bi bişeyler...
üsküdar musiki cemiyeti mi la bura!

bilge-kagan-1.png

+Naban?? dayioglu

-Teşekkur ederim,ergonomi için,motorumun selesine aplikasyon uyguluyorum...

+Ne deyon la dayioglu..adam gibi desene,çanagimin
rahatligi icin,oturaği kaplatiyom..hayret birsey.

-Ne kadar kaba bir konuşma tarzi...

+Derdini anlatacam diye egilip bukulme dayimin aslan oglu..

Evet abi ya bazen ne yazdığı anlaşılmayan cümleler oluyor bunu bende beyenmiyorumda.Adamın yazdığı anlaşılıyor sende biliyorsan cevabını ver verecek cevabı olmayınca noktalama,sözcük hataları arıyorlar.Ben adalet bölümü öğrencisiyim 2 ayda 1 defter bitiriyorum ben benimlemi yarırışıyor anlayamadım.

Evet abi ya bazen ne yazdığı anlaşılmayan cümleler oluyor bunu bende beyenmiyorumda.Adamın yazdığı anlaşılıyor sende biliyorsan cevabını ver verecek cevabı olmayınca noktalama,sözcük hataları arıyorlar.Ben adalet bölümü öğrencisiyim 2 ayda 1 defter bitiriyorum ben benimlemi yarırışıyor anlayamadım.

harita metod mu? ::eek:hmy::

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forumun mühendislik bölümü dışında ki yerlerde kızlar geziyor ondandır.

Dogru olanin goze batması sadece bizim ulkemize has bir ozellik olsa gerek :) yalniz güzel bir hususa degindin Kuvvetmira tebrikler;) ha bir de az daha koy yebere alcilarin da eksikligi goze batmiyor degil. :)

mütemadiyen yazılan "forum çok bozdu" temalı mesajların aksine foruma bir haller oldu,
bi seviyeli tartışmalar, bi güzel türkçe kullanımları, bi teknik muhabbetler, bi bişeyler...

Maşallah, ne güzel işte :)

Aman nazar falan değmesin Agaaaaaa! :queen:

Güzel türkçe kullanımının nesi varmış?

Tabiki argo dışında insanların yörelerine,bölgelerine ait kelimeleri kullanması güzel olur o ayrı.

Yanlış anlaşılabilir işte o var mesela

Bizim burda abaza demek efendi,saygılı,görgülü demektir.Abaza kızımısın derler.
Ama iç anadoluda küfür demekmiş.

Batı özentiliği dışında her dile varım.

Yok yok artık kesinleşti, kesin Ankara'ya gelip bir çayını içeceğim :) Nargilemi ben öderim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendi işyerim var böye havam yok lakin bakıyorum 2000 tl maaşlı plaza çalışanı 250 tl sodexo ile hava atıyor :D:D gülmiyimde ne yapayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar