Ön camın nakedde faydası olmuyor
Ön camın nakedde faydası olmuyor
Karakterine ve ihtyaclarina uygun olmalı. Örnek uzun yolda bir mt09 tracerla gitmek var bir de benim motorumla. Ama benim önceliğim değil,yine uzun yol yaparım ama biraz daha zora sokuyorum kendimi. Sıkıntı yokr25 le 10 bin km ye yakın uzun yol yaptım. Oluyor ama daha zor
![]()
şıklar içersinde yok ama ben fazer-8 derim.
Yani sonuçlarınıda bilerek yapıyoruz zaten bu seçimi önemli olan mutlu olup kendini iyi hissetmek daha çok o motorla bağdaştırmak ne kadar daha zor ve çileli olsadaÖnceliğimi zamanla bulucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Siz söyleyince baktım. Cidden seçenekler arasnda düşünülebilir. Kaslı ve güçlü bi motor. 4 silindir. Dizaynı çok hoş. Fiyat olarakta bu aletlerden çok farklı değil. Onun dışında fazer-8 le ilgili bilgim yok.![]()
800 cc bir yol makinesi.şehiriçini fazla sevmez.tam ideal gezi motoru diyebiliriz.güçlü,şekilli rahat.Eski motorum fazer8 di halen arıyorum ondaki tadı.iyi düşünün derim.
Daha çok şehir içinde kullancam o açıdan beni biraz üzebilir gibiÖzellikle İstanbul gibi bi yerde. Cidden sürücüsünü güvende hissettircek, güçlü hissettircek bi görüntüsü var.
Yani sonuçlarınıda bilerek yapıyoruz zaten bu seçimi önemli olan mutlu olup kendini iyi hissetmek daha çok o motorla bağdaştırmak ne kadar daha zor ve çileli olsadaÖnceliğimi zamanla bulucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Siz söyleyince baktım. Cidden seçenekler arasnda düşünülebilir. Kaslı ve güçlü bi motor. 4 silindir. Dizaynı çok hoş. Fiyat olarakta bu aletlerden çok farklı değil. Onun dışında fazer-8 le ilgili bilgim yok.![]()
Kırmızı-siyah renk olursa, Cbr 650f derim. Tamamiyle şahsi kanaatim, bence görünüş olarak en güzel motosikletlerden bir tanesi![]()
Bak sana şöyle bir güzellik yapayım...
Z800, 600F, 650F bakıyordum Fazer 8' i almadan önce... 600F-650F' e Fazer 8' i aldıktan sonra bindim. Z800' ü kullanmadım. Z800 Naked makine, şekil güzel fakat gezi vs. düşünmeyeceksin fazla. Rüzgar adamı manyak eder, bu makinelere bindikten sonra da yok ben yavaş gideceğim rüzgar problem değil diye bir mesele yok. Seri gidiyorsun, yavaş gideceksen düşük CC daha makul bir tercih olacaktır. Birinci viteste 100 ve üzeri hızlara çıkan makineler. Ben öyle uçup kaçmıyorum yanlış anlaşılmasın ama uzun yolda 120-160 arasıdır seyir hızım genelde.
600F ufak makine boyut olarak, hepsi Fazer 8' e göre bariz ufak. Grenajları da haliyle Fazer 8 kadar rüzgar koruması sağlamıyor. 600F-650F hatrı sayılır miktar daha yatık bir sürüş pozisyonuna sahip. Z800, Fazer 8' e göre daha yatık kullanılıyor. 650F' in yakıtı aralarında en makulü, sanıyorum ki en fazla da Z800 yakacaktır. 140-150' ye kadar Fazer 8' de oturuş pozisyonunu çok bozmadan rüzgar yemeden yolculuk yapabiliyorsun, hız arttıkça kasktan aşağı inmeye başlıyor rüzgar. Fazer 8 depoya yatınca hız farketmeksizin rüzgardan koruyor. Yol yaparım diyorsan grenajlı makineye binmelisin. Racing' e yakınsan 650-600F iyidir, biraz daha kalıplı daha Touring makine bakıyorum dersen Fazer 8 tavsiye ederim hiç bir yamuğunu görmedim şu ana kadar çok kasmadan 5.5lt/100km yakıtı var. Benim ortalamam şu an karışık 5.15lt seviyesinde 1500km sonunda... CBR' ler altımda nispeten ufak kaldı, Fazer 8 tam bana göre makineymiş aldıktan sonra fark ettim. Tavsiye ederim, CBR' lerden daha kaliteli daha oturaklı-stabil bir makine. Yüksek hızlarda güven veriyor, sağlam basıyor.
z800 derim hepside baya farklı aslında
Cbr 650f ne çok deli ne de çok yavaş oturuş pozisyonu agresif değil şekli şemali o biçim ve 4 silindir rahatlığı
Kıyaslama yapacak tecrüben yok ama.Mevcut kullandığım RS200 ile yeteri kadar tecrübe ettikten ve eğitim aldıktan sonra almak istediğim motor siyah kırmızı 650F.Güçlü ama çok deli bir motor değil diye düşünüyorum.
Altında çıldıran bi makine değil cbr650f ama gazı açmak istediğinizde sizi ulan bu alet gitmiyo da dedirtmez.
Sesi ben burdayım demeye de yetiyor, ara ara apaçilik yapmaya da yetiyor. Sesinden gayet memnunum (full twobrothers-susturuculu)
Cbr250'den sonra geçtim ve ne oturuş pozisyonunu ne de sürüşünü yadırgadım. Şehir içi kullanımı gayet rahat.. Hızlanmak istediğinizde 200'ü rahatça geçiyor.
Mt07 ile karşılaştırırsam şahsi önerim cbr650f olur. :cherry:
Cbr650f ,gerçekten beni de çok etkilemişti. Özellikle sesi. Derinden ve tok bir ses. Motor burdayım ve gücüm kuvvetim yerinde diyor kesinlikle.
cbf 600-1000 şıklardan daha uygun olacaktır.
Evet çok uzun yol yapılabilecek motorlar değil dediğiniz gibigenelde şehir içi kullanıcam ama uzun yola çıkmak istediğimde düşündürmesin istiyorum. Şuan Ktm rc250 sahibiyim. Uzun yol yaptığımda gerçekten çok yoruyor.
Sürüş pozisyonu, titreşim vb
İnazuma F deyorlar, CBR500 deyorlar, bunlara bir bakın isterseniz. Az da yakıyorlarmış hem.