- Konu Yazar
Arkadaşlar selamlar konu biraz değişik
Geçtiğimiz sene bi mondial argent 150cc aldım 7 bin kmde, şöyle bi 5 6 ay kadar bindim ettim , ardından vitesli motora geçme ihtiyacı duydum pulsar 200ns aldım oda 2016 model 4 5 binde felandı , depoda yer sıkıntısı olduğundan mondiali 1 2 ay sonrasında sattım , pulsar'a topcase takmak istememem ve sırt çantası taşımaktan sıkıldığım gerekcesiyle pırıl pırıl garantili motoru aldıktan 4 5 ay sonra sattım. Daha motor almam diye düşündüm , motora devam ederken uzun süredir kapıda yatan bizim ufak getz'i canlandırıp tekrar arabayla devam edicektim ki motorsuzluğa 2 ay dayanabildim ve şimdi sym gts 250 aldım 2009 model 67 binde. Scooter'dan acayip keyif alıyorum yani sanki resmen benim için bu. Böyle kız arkadaşımı alıp devamlı bir yerlere gidiyoruz kamp olsun , gezi olsun aşırı keyifli. Topcase ve bagaj hacmi çok iyi , ikimizde çok rahatız. Bir yere girince kaskları montları komple motora bırakıp rahatça dolaşabiliyoruz. Pulsarda tam hamallıktı avmye girmeye utanıyoduk elde kasklar , dizlikler , eldivenler , scak havada üstümüzde mont...
Asıl mesele şu kafamda şimdi bunu alalı 1 ay oldu , ve bu sene içinde değiştiğim 3. motor oldu , sigortasını doldurup hasarsızlık alamadım devamlı değiştiğimden. Şimdi niyetim bunda 1 yılı tamamlamak ama 1 sene sonra ben ne alacağım bi tık üzerine çıktığımda beni bekleyen hangi motor olur ? Çok aşırı hız isteğim yok 80 90 km hız sabit gidiyorum otoyolda genelde. Arkadaşın yamaha r6 motorunu kullanıyorum arada makine çok deli fişek , içimden diyorum geç racing motora ama kullanım amacıma baktığım zaman hiç uygun değil , eniştemin joyride 200i evo modelide çok güzel geliyor manevrası çok geniş olduğu yerde dönecek neredeyse , çok atik motor ama benim maxi scooter'dan sonra küçük geliyor .
Şehir içi 3 km mesafelik işe git gel , haricinde devamlı artçılı kullanım için nasıl bir scooter önerirsiniz ? Sanki gts evo alsam oda fena değil enjeksiyonlu modeli
Asıl mesele şu kafamda şimdi bunu alalı 1 ay oldu , ve bu sene içinde değiştiğim 3. motor oldu , sigortasını doldurup hasarsızlık alamadım devamlı değiştiğimden. Şimdi niyetim bunda 1 yılı tamamlamak ama 1 sene sonra ben ne alacağım bi tık üzerine çıktığımda beni bekleyen hangi motor olur ? Çok aşırı hız isteğim yok 80 90 km hız sabit gidiyorum otoyolda genelde. Arkadaşın yamaha r6 motorunu kullanıyorum arada makine çok deli fişek , içimden diyorum geç racing motora ama kullanım amacıma baktığım zaman hiç uygun değil , eniştemin joyride 200i evo modelide çok güzel geliyor manevrası çok geniş olduğu yerde dönecek neredeyse , çok atik motor ama benim maxi scooter'dan sonra küçük geliyor .
Şehir içi 3 km mesafelik işe git gel , haricinde devamlı artçılı kullanım için nasıl bir scooter önerirsiniz ? Sanki gts evo alsam oda fena değil enjeksiyonlu modeli