iron butt yapacak butt'ına güvenen arkadaşlar içeri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar iron butt konusunda çok pis gaza gelmiş durumdayım. bütün ayrıntıları öğrenip 2 kişi izmirden antalyaya antalyadan eskişehire eskişehirden bursa üzerinden balıkesir ve izmir bitiş şeklinde rota çizdim yaklaşık 1650 1700 km tutuyor. 2 motor yolda daha güvenli olur diye tahmin ediyorum. varsa butt ına güvenen bi yazsın da birlikte çıkalım.

motosiklet: drz 400 sm
tecrübe: 150.000+

önerilere açığım.

Ekonomik olarak rahatladigim daha rahat bir motora gectigim gün aklimdaki şeylerden biri

Dikkatli olun. Sağlıcakla.

Butt dediler geldik. :cherry:

Rota çok tersmiş, ben İstanbul'dayım.
Gücüm yettiğince en azından eşlik etmek isterdim.

Bu arada DRZ dual sport galiba.
İşin sonunda butt mutt kalmayabilir.
Biraz daha konforlu bişey olsa daha mı iyi ne?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende esaslı manyağımdır dün yağmurda düzce istanbul yaptım

Ekonomik olarak rahatladigim daha rahat bir motora gectigim gün aklimdaki şeylerden biri

Dikkatli olun. Sağlıcakla.

saolasın hocam benim de ekonomik durumum sıkıntıda ama içimde patlıcak yapmam lazım artık.

Butt dediler geldik. :cherry:

Rota çok tersmiş, ben İstanbul'dayım.
Gücüm yettiğince en azından eşlik etmek isterdim.

Bu arada DRZ dual sport galiba.
İşin sonunda butt mutt kalmayabilir.
Biraz daha konforlu bişey olsa daha mı iyi ne?

dual sport doğrudur hocam, bmw gs adventure ile falan herkes yapar hocam drz ile yapmak lazım :D işin sonunda butt kalmayabilir farkındayım göze aldım :D ayrıca rotaya gece başlıcam büyük ihtimalle gündüz kuzeye doğru çıkıcam, en son gece izmire dönmüş olurum diye plan

bende esaslı manyağımdır dün yağmurda düzce istanbul yaptım

istersen yola çıkarız :D

eğer sahiden bu olayı yapacaksanız çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum , yemek benzin ve wc için yapılan mola çok yetersiz . İnsan belirli bir km ve saatten sonra varlık sağırlığı yaşıyor , duymuyor odaklanamıyor ve bakışı kaçırıyorsunuz , şahsen bende bu böyle. Dikkatli olun lütfen.

İhtiyar bir "iron butt"çı olarak hatırlatayım : Tuz kaybı nedeniyle mevsim biraz kritik, dikkatli olun. Tekeriniz düz bassın :)

Allah canınını almasın,, nasıl bir uygulama bu ''iron butt'' bi bakiyim diye girdim konuya :salut:

Bu yola baş koydum artık çok yakinda rotami ve bilgilerimi gonderip onay icin beklicem. Son 200 300 km benim de asiri gozumu korkutuyo ama sonucta bitcek :) ondan daha zor olan devamli hiz siniri ihlali yapmadan gitmek bence.

Geçen cuma döndüm ben, eskişehir kuşadası tek basıma. Giderken 620km gelirken izmir şehzadeler gediz yolundan kestirme geldim 540 km. Olsa bir 540 km daha giderdim sanırım otobanlar bomboş yollar yağ gibiydi.

Eskişehire gelirseniz haber edin çayımızı için hocam.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
0- Yapma canım, yapma totona yazık
1- Kafaya koyduysan kimseyi sallama
2- Yapabiliyorsan önce yandaki linki oku http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/21173-bir-iron-butt-hikayesi-1652km-gun.html
3- Yakıt tankı/menzil en bütük problemin olabilir.
4- Burdan paylaş rotanı takip etmeye çalışalım. Kimbilir belki rotanda mt üyeleri destek vermek için yola çıkarlar.

Not: o toto buruşur.

Bu kadar kendini zorlayıp yol yapmaya çalışmakla ispat edilen ne olabilir ki? Sanırım sadece poponun dayanıklı olması sanırım. Başka bir faydası olduğunu pek sanmıyorum. Kendine eziyet etmekten başka birşeye yarayacağını sanmıyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
МОТОRCU;4170049' Alıntı:
Bu kadar kendini zorlayıp yol yapmaya çalışmakla ispat edilen ne olabilir ki? Sanırım sadece poponun dayanıklı olması sanırım. Başka bir faydası olduğunu pek sanmıyorum. Kendine eziyet etmekten başka birşeye yarayacağını sanmıyorum.
googledan bakıp, hmm öylemiymiş bahsine 50lira fişeklerim.

http://www.ironbutt.com/rides/ss1000.htm

Yapabilene gözümde karizma katar, ironbutt rally yapabilense motorla birleşik hale gelmiştir. ( her iki anlamda)

Çok tehlikeli tavsiye etmiyorum. Belli bir süreden sonra insan odaklanmada sıkıntı yaşıyor. İlla yapacaksanız umarım kazasız belasız bitirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar