İstanbul - Eskişehir Yol Hakkında

Merhabalar;
Cumartesi günü eskişehir'e gidicemde yol durumları hakkında bilgisi olan var mıdır?
ilk defa gideceğimden dolayı tehlikeli yerler vs şuralarda dikkatli ol gibisinden yada şu yolu kullanma burdan git dedikleriniz var ise paylaşır mısınız.
Rota: https://www.google.com.tr/maps/dir/...49a08!2m2!1d30.5256311!2d39.7667061!3e0?hl=tr
gWy2l3.png

Son düzenleme:
Cuma günü nasipse bende Bursa'dan Eskişehir'e gideceğim.
Yalova'dan Bursa'ya kadar yollarda pek bir sorun yok bildiğim kadarıyla.
Bursa Eskişehir arasını da Aralık ayından beri gidip gelmedim, sorun olacağını sanmıyorum.Sadece radarlara dikkat etmek gerekiyor. Bozüyük Eskişehir arasında karşılıklı iki yolun tam ortasına yerleştirilmiş direklerde sabit radarlar var. Bildiğim kadarıyla sadece önden hız tespiti yapıyor. Yine de dikkatli olmak ta fayda var.
Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Cuma günü nasipse bende Bursa'dan Eskişehir'e gideceğim.
Yalova'dan Bursa'ya kadar yollarda pek bir sorun yok bildiğim kadarıyla.
Bursa Eskişehir arasını da Aralık ayından beri gidip gelmedim, sorun olacağını sanmıyorum.Sadece radarlara dikkat etmek gerekiyor. Bozüyük Eskişehir arasında karşılıklı iki yolun tam ortasına yerleştirilmiş direklerde sabit radarlar var. Bildiğim kadarıyla sadece önden hız tespiti yapıyor. Yine de dikkatli olmak ta fayda var.
Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Teşekkür ederim.İstanbuldan gebzeye kadar biliyorum bi sorun yok ama yalova bursa eskişehir yolu felan hiç bi bilgim yoktu.Cumartesi sabah 7 gibi yola çıkıp öğlen gibi varmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak :)

sakarya üzerinden git, daha rahat edersin hem de sakarya dan sonra manzara epey güzeldir. bilecik bozuyük arası arkadaşında dediği gibi sabit radarlar var. üstelik hız sınırı 90. fakat sadece önden okuyabiliyorlar plakayı.

sakarya üzerinden git, daha rahat edersin hem de sakarya dan sonra manzara epey güzeldir. bilecik bozuyük arası arkadaşında dediği gibi sabit radarlar var. üstelik hız sınırı 90. fakat sadece önden okuyabiliyorlar plakayı.

Bursa üzerinden daha mantıklı gibi geldi bana ama zaten motor cbr 125r :D 85'e sabitliyorum 7 bin devir miss tın tın gidicem :D

bayram önü bilindik karayolları kalabalık olur, öğlene varman zor bence.

bayram önü bilindik karayolları kalabalık olur, öğlene varman zor bence.

Bakalım şimdi kamera arayışları içersindeyim buldum 64 gb sd kart var butün yolu çekicem sanırım kameraya sonra youtubeye yüklerim bakalım nasıl olacak neler gelecek başımıza.İnşallah kazasız belasız giderim :)

sakarya bilecik arası bu yol. kaldı ki istanbul-sakarya arası da manzaralıdır. kocaeli ve sapanca tarafları özellikle.

Belki dönüşü o güzergahtan yaparım ilk defa gideceğimden dolayı riske atmak istemiyorum hiç bişeyi bakıcaz duruma göre

Yollar bölünmüş olduğundan dolayı, kalabalık trafik kötü yönde büyük bir etki yapmıyor.

öyle de, havalar ısınınca yol çalışmaları da başladı. çok olmadı, Bolu-Yalova arası gidip geldiydim, yer yer çalışmalar vardı. bir yönü kapatıp, gidiş-gelişe verdikleri kısımlar vardı. işte oralarda trafik yüzlerce metre sıkışıyor.

Super Moderator
Cuma günü Antalya'dan - İstanbula geldim, Bozüyük üzerinden. Herhangi bir problem yok yollarda, İstanbul otobandan devam edin, sapancadan bilecik bozüyük yoluna girin, bozüyükten sonra 30-40 km zaten Eskişehir.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sakarya'dan içeri girmeni tavsiye ederim. Daha tenhadır. Bozüyük den sonra güzel düzlükler var. Tadını çıkart.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu sabah düzce den geldim nasıl gedim hala bilmiyorum

Motosikleti
Tracer 7
Bende aynı gün aynı saatlerde ters istikameti yapıcam..:) [Eskişehir-İstanbul]
Ben her zaman Bilecik-sakarya dan otobanı kullanıp giderim.güzel yoldur tavsıye ederim...benim de derdim yoldan ziyade, İstanbulda motoru çaldırmamak...:silent:

Bence bu daha iyi bir rota hem manzara güzel hem daha az trafik, hem körfez geçişi yok, hem Bursa şehiriçi trafiği yok.
MNIVM.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar