10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Ah ulen ah gelinmezmi bea böyle geziye. Ama ne yapayım kayınbiraderimin düğünü var. Nasıl ekerim.. Ah be ah başka tarih bulamadınızmı be arkadaşlar yahu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
problem yok güzel bi gezi olacak biraz yoruluruz ama değer gibime geliyo
bana kalsa sabahın erken saatlerinde orda olmak için gece 3 te yola cıkalım dicem ama dayak yemekten korkuyorum :cherry:

07:00 de çıkarsak saat 08:00/08:15 arası izmit gişelerde oluruz.İzmitteki arkadaşlar ona göre hareket etsin.

myheart;
Katılımcı listesini güncellermisin;Herkezin cebini(özellkle İzmit'teki arkadaşaların)
ekleyelim.Benim tel ,,,,,,,,,

Sayfalarda Kendi Numaran Hariç Baska birinin tel numarasını yayınlaması yasaktır... O yuzden Sadece kendi Tel numaralarınızı yayınlayabilirsiniz... Yasak oldugu nedeniylede katılımcı listesini düzenleyemiorum :)

Son düzenleme:
bır terslık cıkmazsa bende artcımla gelıorum..kelsınus bızeeee karpuz getır!!!!:D
not:bızım düldülden sıkılmazsınız dımı:))125cc bıldıgınız uzere..yanı tahmını gezı suratı kaç olcak?işteyim cok ınceleyemedım topıcı yazıldıysa pardon..

Haydin arkadaşlar,Ben de okadar yolu nasıl gidip geleceğimi düşünüyorum ama atladık birkere,herkezi bekliyoruz.Şöyle en az 30 motor çıkalım İstanbul'dan...

!4 uye ve 5 misafir topicte

UCANLAZ, CartaL, dogma, FutureShock, koyulacivert, lazer, mos, praetorian, Rahmi&Halime, Shamyl, SYMALİ, tuncayguler14, yalgin

Ok anlaşıldı merkez Maslak BP de buluşuyoruz.

Ben de telefonumu vereyim 0900 910 aaa pardon bu iş telefonum

0536 260 7513 Ben büyük ihtimal araba ile gelicem fazla eşyanız olursa bagajım sizlere açıktır haberiniz olsun :wiinkk:

Ah ulen ah gelinmezmi bea böyle geziye. Ama ne yapayım kayınbiraderimin düğünü var. Nasıl ekerim.. Ah be ah başka tarih bulamadınızmı be arkadaşlar yahu

Olsun be arkadaşımm... Seneye daha büyük bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.. O Zaman Bekleriz senide ;)

Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
myheart, Battal, CartaL, dogma, FutureShock, koyulacivert, lazer, mos, praetorian, Rahmi&Halime, serkan79, Shamyl, SYMALİ, tuncayguler14, UCANLAZ, yalgin
:mrgreen: Evet arkadaşlar katılımlar artıyo.. Ve dahada güzel olacaga benzio bu gezi...

praetorian Listeye ekledim arkadaşım senide :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

0536 260 7513 Ben büyük ihtimal araba ile gelicem fazla eşyanız olursa bagajım sizlere açıktır haberiniz olsun :wiinkk:

motorla gel ne arabası ::yanliss:

Dostum,
Araba ile gelmen iyi oldu,Çünkü ben yolda benim makinanın bayılacağını düşünüyorum.Senin arabanın arkasına bağlarız:queen:

9 Eylül gecesi konser var valla pek uyuyamayacağım galiba..
Artçı mı olsam acaba.. O kadar yol da arkada çekilir mi bea! :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu saat 8 e oy verenlerin üzerine futureshock u salacam az kaldı

Arabanın gezide olması iyi olur arkadaşlar boludan bi abimizde bize arabasıyla 4*4 katılacak... Bizde Ağırlık yapacak esyalarımızı onun arabasına koyacagız....

Forumdan Uzaklaştırıldı
9 Eylül gecesi konser var valla pek uyuyamayacağım galiba..
Artçı mı olsam acaba.. O kadar yol da arkada çekilir mi bea! :mrgreen:

aybiketa sen motorunu tolga ya ver ve ona artcı ol en iyisi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de aynı fikirdeyim,Aslında akşam üstü çıksak daha iyi olur,serin serin gideriz.:queen: :queen: :queen:

defalarca boludan gectim her gectigimde yagmur yagıyodu hava serin olacaktır kesin
biz sabah cıkalım hatta 7 bile geç oluyo bana göre sonucta gidiş dönüş en az 6-7 saatimiz yolda gececek :)

Geri dönüş ne zaman ? Şu anda kaç kişi olduk ?
Pazar günü hava çok güzel olacakmış :rendeer:

İstanbul'dan 30 motora 11 motor kaldı,Şehir dışından Ve Ankara-MT den Daha fazla katılım bekliyoruz....Hadiyin Arkadaşlar...

20 kayıtlı üye 10 misafir

UCANLAZ, -MUSTURAKİ-, aybiketa, Battal, CartaL, FutureShock, kelsinus, koyulacivert, lazer, mkirdal, mustafa öztürk, mutluemlak, myheart, necdet, prestijsigorta, Rahmi&Halime, serkan79, Shamyl, yalgin, özge özlem

motorla gel ne arabası ::yanliss:

Aslında ben de motorla gelmek istiyorum ama tek başıma değilim o yüzden benim motor yolda size yetişmekte zorlanabilir.Bu sebepten arabayla gelmeyi düşündüm

Dostum,
Araba ile gelmen iyi oldu,Çünkü ben yolda benim makinanın bayılacağını düşünüyorum.Senin arabanın arkasına bağlarız:queen:

Bağlarız merak etme olmadı onu da bagaja atarız :)

Son düzenleme:
MUSTURAKİ , alper_tim Zorla Eklendiniz Arkadaşlar..:cherry: :queen:

yaw serkan zorla gozellik olarmı allah allah :p :p

bir haftadır takip ediyodum topiği zaten bir aksilik olmazsa katılmaya çalışacağım

bu arada katılım artıcaktır yönetim ana sayfada bi güzellik yapmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar