Bi şarkı bırak

Merhaba arkadaşlar,

"Motosikletini göster" in bir benzeri olarak bi şarkı bırak adlı konuyu hayata geçirmek istedim, umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. Herkes motosikletin üzerinde dinlediği favori şarkılarını buraya bırakıp kaçabilir. Yaz geliyor ben de dahil motorcu arkadaşlara playlist lazım olacaktır.

Sizden ricam sadece şarkıyı bırakın ve gidin, herhangi bir yazı yazmazsanız playlist yapan arkadaşlar için daha az göz yorucu ve zahmetsiz olacaktır, teşekkürler.

İlk şarkıyı ben bırakıyorum izninizle;

:D direk trollemiş gibi oldum. Ben kıraç dinlerim genelde motosiklette

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Bu arada çok gaza getiren şarkılar dinlemek tehlikeli olabilir. Deneyimli hale gelene kadar müzik dinlemekte doğru değil bence.

Mud'dan not: Kesinlikle trafikte dinlenilmesi tavsiye edilmez, hepsi arazi için özenle seçilmiş parçalardır. Yaşanacak herhangi bir "Öndeki bagaja girme" vakası sorumluluğunu kabul etmem.

Bunu az once dinledim, video sahibi hatunda bonus olsun.
Efsaneler ölmez bebek.
İsveç rap'ini herkes bilmez.
Kaliteli kulaklık ile tam bir deprem.
Bana bi tekila, hatunada bi viski ver...

Daha neler var ama işte, yarın akşam Türkiye genelinde toplu trafik kazaları olabilir Allah muhafaza.

Geldim geldim Malatya'dan selamlar herkese:queen::queen:.:)
https://www.youtube.com/watch?v=V9V4JNYinEA

jimi konuyu görmesin

gördüm bile

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

ilk atılan parçayı referans alartak bunları atıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar