2000 model civarı ford focus.
Honda civic ek kasa 1996.2001
Toyota corolla efsane kasa 1996.2000
mitsubishi lancer de çok iyi araba.
otomatiklerinden de memnun sahipleri, az yakar, arıza vermez bir araba.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mavisimi-satiyorum-447015674/detay
o paraya ek kasanın turşusunu bulur.
ben tercihimi megandan yana kullanıyorum
Eski tipik otomatiklerde yok öyle bir şey. "Torque converter" diye bir şey var. Arada mekanik bağlantı yok, sıvı bağlantısı var. Genel olarak ta dayanıklıdırlar çok. Yıllarca sorunsuz çalışırlar. Sonradan çıkan manuel bazlı otomatikler veya çift kavramalı şanzımanlar için aynısını söylemek mümkün olmayabilir.Bu kadar eski otomatik vites almak sorunlara hazır olmak demek.
Tamirleri de genelde hep pahalı olur.
Birde bu gösterdiğiniz araba eski nesil otomatik vitese sahip, bunların içinde yuvarlak halka gibi bir balata vardır. Dur-Kalk sırasında çalışır. O bittiğinde değişmesi için şanzımanın içinin açılması gerekir.
Demek istediğim "Automatic Transmission Band"Eski tipik otomatiklerde yok öyle bir şey. "Torque converter" diye bir şey var. Arada mekanik bağlantı yok, sıvı bağlantısı var. Genel olarak ta dayanıklıdırlar çok. Yıllarca sorunsuz çalışırlar. Sonradan çıkan manuel bazlı otomatikler veya çift kavramalı şanzımanlar için aynısını söylemek mümkün olmayabilir.