Gerçekten detaylı ve faydalı bir yorum olmuş çok teşekkür ederim. Görüntü olarak xmax lar çok hoşuma gitmiyor sanki o motor kullanmanın hazzını alamayacakmışım gibi geliyor niyeyse bilmiyorum. Muhtemelen acemilik ve motordan anlamamak. Hız tutkum yok ama cruiser ve klasikler çok hoşuma gidiyor niyeyse, onların da motor hacmi büyük kuvvetli makineler. Korkutuyor beni kaçar altımdan diye![]()
Görüntünün hoşuna gitmesi ile sürüşten keyif almak çok başka şeyler. =) 2007 ya da 2008'de Bodrum'da bir Kymco cruiser kiralamıştım ben de, fotoğraflara falan bakan arkadaşlarım "tam senlik" dışında hiç bir şey demediler, herkes istisnasız aynı şeyi söyledi.
X-MAX konusunda da dediğim gibi halka açık yerlerde çok bişey yazıp çizmek istemiyorum ama beni SS'lerden daha fazla korkutuyor maxi scooterlar, abartmıyorum.
Madem bütçe konusunda nispeten rahatsın, ikinci el fıtı futu bişeyler al ne denemek istiyorsan ilk, bir dene ne hissedeceksin, sonra kısa zamanda satar değiştirirsin. Ben ehliyet kursunun verdiği YBR 125'i kullanmak için motor kullanmayı bildiğim halde bütün pratik derslere gidiyordum.