selamun aleykum arkadaşlar turing kayıtlar açıldı link:http://www.yolemniyeti.org/
6 haziran kaydımı yaptım gelmek ist iyenlere duyrulur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
maşaallah bunların hepsini yapabiliyorsan helal sana, bende severim tornavida anahtarla uğraşmayı.ama anlamam tamirinden.bu aralar egzozu boyamak istiyorum söküp bozarım diye cekiniyorum.
ama bi şekilde yapacam çünkü kötü duruyor egzos borusu.. yapipda becerirsem paylaşırım..
6 haziran kaydımı yaptım gelmek ist iyenlere duyrulur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
başkan paylaşımın için teşekkürler, sorununu çözmene hatta kendin çözebilmene sevindim. motorlarımızı kobay gibi kullanıyorlar ve tamizrcilik öğreniyorlar. ben kendi motorumu artık sahte ustalara kurcalatmak istemediğim için bende kendim hallediyorum işlerimi.
2008 model ve üstü hep aynı diyafram lastiği kullanıyor demişsiniz, bu önemli bir bilgi.
benim motorda da şu anda bir kaç sorun var ve üşengeçlikten ötürü iki hafta oldu nerdeyse böyle sorunlu şekilde fazla hız yapmadan kullanıyorum.
- egzantrik gergi bozuk
- sübap ayarı şart çünkü biri sıkı
- egzantrik dişlisinin pimini kaybettim ve bir yerden bulup takmam lazım.
- yağ filtresi aşırı kirlenmiş
- ön sol amortisör 3 cm gidondan yukarı çıkmış
sorunlar bunlar. çözcez bir ara.
maşaallah bunların hepsini yapabiliyorsan helal sana, bende severim tornavida anahtarla uğraşmayı.ama anlamam tamirinden.bu aralar egzozu boyamak istiyorum söküp bozarım diye cekiniyorum.
ama bi şekilde yapacam çünkü kötü duruyor egzos borusu.. yapipda becerirsem paylaşırım..