Bende 17 yaşındayım kardeşim , ybr ile 2 kere artçım varken düşürdüm motosikleti acemilik sağolsun. Birisi bakış kaçırdığım için virajda diğeride dik yokuşta tekere gelerek. İlla ki düşüreceksin o motosikleti. Ben her düştüğüm zaman iyikide cbr almamışım diyorum çünkü en az 2 kere grenaj parası vermiştim cbr olsa. Ybr de 50 km ile virajda düştüğüm zaman uğraştığım tek şey tekme atarak koruma demirini düzeltmek oldu :mrgreen: Ben mt125 mi wr125 mi cbr125 mi diye düşünürken bir anda kendimi 2014 kasa ybr de buldum. İyi ki de bulmuşum diyorum fakat ben bu motosikleti geçici olarak aldım. 7 ay sonra a2 ehliyeti alır almaz büyüteceğim , çünkü 125 lik şehir içi ne kadar atik olsa da 50-60 km üstü hızlarda gazı verdiğin zaman o atikliği alamıyorsun. Cbr de ybr de 125cc olduğu için ben ybr alman taraftarıyım. Cbf de olabilir ikisi aynı klasmandaki motosikletler. Fakat gidip 2 ay sonra sıkılacağın cbr ye o parayı vermen taraftarı değilim. Ben ybr ile her viraj dönüşümde sınırlarımı öğrenmek için motosikleti daha da yatırıyorum viraja. Altımda bir cbr olsaydı grenajlara bir şey olmasın diye tin tin dönerdim o virajları eminim

Motosikleti öğrenme aşamanı atlatmak için 1-2 ay süre gerekiyor bu sürede de düşsen bile masraf yapmayacak bir şey bakman senin için en yararlısı. Ha ben alırım sıkılmam , grenaj parası sıkıntı değil diyorsan al tepe tepe kullan cbr yi , yakışıklı makine :cherry: