- Konu Yazar
O yolu yada x bir yolu mecbur yapıcak adam. Yapmasa ay böbreğim düştü, uff yerde sürüklendim, çukur değil mayın tarlası vs vs. Ancak bahsedilen standartta yol yapımı için 15 temmuz şehitleri köprüsü yeterli midir kalınlık olarak? Pek sanmıyorum. Yol yapım çalışmaları bizde toprak-kumu silindirle geç, zifti dök, bas çakılı geç silindirle hayırlı olsun. Altına beton atılacaktı? Zift/çakıl karışık dökülecekt falan? Okulda öyleydi ama?? Yok babacım öyle olmuyor ne yazık ki.
İşte çiçek dikerken şerit kapattı!! Evet haklısın helikopterle sat komandolarına diktirmelilerdi.
Çiçek suladı asfalt ıslandı yaa puf. Evet haklısın damlama yapacaktı 10m2 yere 27metre damlama borusu geçirecek sonra yaya üstünden geçerken o borular patlayacak sonra bidaha bidaha bidaha.
E çiçek ekmesin baba o zaman? Ekmesin tabi la. Angara gibi gri bi şehir daha mükemmel olabilir. İşte ortada bi boğazımız olur. Yeter zaten. Çok bile.
Ak partili kesinlikle değilim, hiç oy vermedim, ancak biraz ben olsaydım napardım diye sormak gerekmez mi abilerim/ablalarım/kardeşlerim canlarım?
Henüz motosiklet alamadım, inşallah alıcam. Yıllardır bisiklete binerim istanbul, inanın asfalttaki o ıslaklık beni daha muazzam etkiliyor. Ben daha çok sıkıştırılıyorum. Ancak ağlamaktansa önümdeki aracın tamponuna değil yeri gelince 500 metre ileriye 100 metre yanıma bakıyorum. Gözünüz ve yolunuz açık olsun, tekeriniz düz bassın. Saygılar.
Hocam çiçek için şerit kapatma dediğimiz şöyle zaten bir kamyonet girecek emniyet şeridi var ilave bir şerit daha kapatılıyor ve bu pik saatte yapılıyor.(Resimden yine çıkarım yaparsın kukalar açılı ve o kısımda bir tam şerit kapatılmıştı.
Daha önceki konumdan bir resim yer Edirnekapı , Beyaz masa şikayetim üzerine bir süre düzelme oldu sonra aynen devam , artık kasmıyor ne keyfimi kaçırayım beter olsun , insanlar güneşte pişsin bugün müşteri geldi 4 saatte geçmiş köprüyü.
Yol sulama deyince eski güzergahım Mecidiyeköy -Başakşehir arası otoyolda belli yerler her zaman ıslak artık ezberden biliyordum.
Laf olsun diye söylemiyorum , iş yapma tarzında ki değişim , vatandaşı düşünme vb'nin kaybı ve ben yaptım olduculuğa dönüş şikayet ettğim.
Okumadan yazan senin gibileri Allah köprü trafiğinde bekletsin