- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese Merhaba
Yıllardır otomobil kullandıktan sonra artık bir yerden motorsiklet dünyasına girme düşüncesi ile yeni bir motor almaya karar verdim.
Yaşım 34.
Öyle yarış felan yapma hevesim yok.Motorumu işe gidiş gelişte kullanacağım.Yani şehirçi genel.Çevreyolu vs.En uzak gideceğim yer şile (80 km)
Birkaç model baktım ama konu hakkında pek bilgim olmadığı için bu işi gerçekten bilenlerden tavsiye almak beni mutlu eder.
1-Scooter mı-Vitesli mi?
2-Activa s baktım spacy 110 baktım
Bunlar popüler modeller benim bilmediğim işimi görecek uzun bir süre satmayı düşünmeyeceğim sorun çıkarmayacak model önerileriniz?
3-Çin markalarından hiçbir bilgim yok ne denli güvenli ve dayanıklılığı hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor.
4-50 cc lik modeller ne kadar iş görür?
5-Tavsiye ve tecrübelerinizi aklarırsanız sevinirim.
Fiyat /permormans açısından sıralama yapılabilir se alınabilecek 3 model_?
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Yıllardır otomobil kullandıktan sonra artık bir yerden motorsiklet dünyasına girme düşüncesi ile yeni bir motor almaya karar verdim.
Yaşım 34.
Öyle yarış felan yapma hevesim yok.Motorumu işe gidiş gelişte kullanacağım.Yani şehirçi genel.Çevreyolu vs.En uzak gideceğim yer şile (80 km)
Birkaç model baktım ama konu hakkında pek bilgim olmadığı için bu işi gerçekten bilenlerden tavsiye almak beni mutlu eder.
1-Scooter mı-Vitesli mi?
2-Activa s baktım spacy 110 baktım
Bunlar popüler modeller benim bilmediğim işimi görecek uzun bir süre satmayı düşünmeyeceğim sorun çıkarmayacak model önerileriniz?
3-Çin markalarından hiçbir bilgim yok ne denli güvenli ve dayanıklılığı hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor.
4-50 cc lik modeller ne kadar iş görür?
5-Tavsiye ve tecrübelerinizi aklarırsanız sevinirim.
Fiyat /permormans açısından sıralama yapılabilir se alınabilecek 3 model_?
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: