- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar

Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.

Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Son düzenleme:

Herkese merhaba arkadaşlar konu biraz eski o yüzden model görseli de eskimodel biraz daha makyajlanmış ve 50cc gücüne düşürülmüş düşürülme sebebi devletin 50cc'ye kadar olan motosikletlerden sigorta almaması aynı zamanda elektrikliler dende almıyor. B sınıfı ehliyet ile kullanılabiliyor. Markete fırına gitmek için garajı olan için bir tane almak mantıklı mı sizce
Herkese merhaba arkadaşlar konu biraz eski o yüzden model görseli de eskimodel biraz daha makyajlanmış ve 50cc gücüne düşürülmüş düşürülme sebebi devletin 50cc'ye kadar olan motosikletlerden sigorta almaması aynı zamanda elektrikliler dende almıyor. B sınıfı ehliyet ile kullanılabiliyor. Markete fırına gitmek için garajı olan için bir tane almak mantıklı mı sizce
50cc rampa çıkar mı diye sorular yaratıyor akılda ama FIGHTER modeli 3.8 hp gücüne sahip çekiş gücü yüksek rampalarda artçı olmaz ise sıkıntı yaratmadan çıkacaktır.
Zorunlu trafık sıgortasından cıdden muaf mı ? Internette aradım resmı gaztelerın mayıs aynı nerdeyse komple okudum goremedım bununla ılgılı bır yazı.
27 mayıs da yorumun varmıs. Almayı dusunmussun aldın mı ustam fıkrın yorumun nasıl ? Bnde senın gıbı fırına bankamatıge gıtmek ıcın alayım dıyorum bısıklet nıyetıneBen gördüm dostum Emniyet Genel Müdürlüğü yayınlamıştı problem yok yani.
27 mayıs da yorumun varmıs. Almayı dusunmussun aldın mı ustam fıkrın yorumun nasıl ? Bnde senın gıbı fırına bankamatıge gıtmek ıcın alayım dıyorum bısıklet nıyetıne
Merhaba, son birkac aydir 50 cc scooter arayisindaydim ve kisa sure once Kuba Fighter 50 modelini satin aldim. 50 cc tercih etmemdeki etkenler B sinifi ehliyetle kullanilabilmesi, MTV ve sigortadan muaf olmasi idi. Yaptigim arastirmalarda bu sinifta sifir alacaklar icin 2 ana urun grubu mevcut oldugunu gordum: yaklasik 5000 Tl civarinda satilan SYM Orbit II 50, Peugeot Kisbee 50 ve Daelim Beagle fiyat olarak cinli rakiplerine gore biraz daha ust kategoride yer aliyor. Yakindan inceleme sansim olmadi ancak cinli rakipleri ile kalite farki oldugu soyleniyor. Diger grup ise qmb139 gy6 olarak adlandirilan cinli platforma sahip motorlar. Bu urunler anladigim kadariyla cinde fason olarak urettiriliyor ve farkli distributorler ve markalarla tr pazarinda 3500 TL civarinda satiliyor. Aklima gelen ornekler: Kuba Fighter 50, Motoran Allegro 50, RMG Rapid 50, Arora AR 50-10 Toros vb. Bunlar saniyorum guc unitesi ve aktarim organlari itibariyle bircok ortak parcaya sahip, ancak dis gorunuslerinde farkliliklar mevcut. Yasadiginiz bolgedeki servis ve yedek parca imkanlarini da goz onunde bulundurarak secim yapmak daha dogru olacaktir.
Internette urun teknik ozelliklerinde 3.8hp gucunde oldugu yaziyor. Yurtdisindaki emsal 50 cc modellerin teknik ozelliklerinde ise gy6 50cc qmb139 unitesinin yaklasik 3.0hp guce sahip oldugu bilgisi mevcut. Bu konu benim icin halen bir celiski. Bunu guclendiren bir diger unsur ise daha once satista olan Kuba Fighter 80 cc modelinin de guc cikisinin 3.8 hp olarak verilmis olmasi. Bu noktada internette karsilastigim baska bir bilgi ise Kuba Fighter 50 modelinin aslinda 80 cc motora sahip olup sigorta ve ehliyet avantajlarindan dolayi 49 cc olarak satiliyor oldugu seklinde. Bunun dogrulugunu teyit etme sansim olmadi. Tahminimce ya motor hacmi 49 cc degil, ya da guc cikisi 3.8hp degil. Bu konuda net bilgisi olan arkadaslar bizi aydinlatabilirse sevinirim. Motorun ivmelenmesi ve son hiziyla ilgili bir olumsuzluk gozlemlemedim. Trafik isiklarindan kalkislarda arac trafigine uyum saglamakta zorlanmiyor, duz yolda 75 kg tek kisi ile 70km/s hiza kadar cikabiliyor. Cok asiri olmayan rampalarda bu hiz 50 civarina dusebiliyor. Ozellikle trafigi yogun olmayan ve cok dik yokuslara sahip olmayan sehirlerde sehir ici kisa mesafeler icin bence yeterli.
Merhaba, ben 50cc modelini kullaniyorum. Duz yolda tek kisiyle(75kg) en fazla 70km/sa hizi gorebildim. 90km/sa 50cc modelde orjinal haliyle pek mumkun olacagini sanmiyorum.
Arkadaşın yazdığını bende gördüm vardı öyle yazan birisi. Senin motor kaç km'de rodaj sürecini falan tamamladın mı ?