Mt ye ilk üye olduğum zamanlar bilenler bilir yaklaşık 7 ay sonra motor alabildim
Mecidiyeköy profilo avm de buluşma var bowling felan
neyse dediler hadi dolmabahçeye çay içmeye
Bende motor yok kask var kim alacak beni felan derken
ilk defa artçı olacam kader diye bi kız ben seni alırım dedi:cyclopsan
ve cbr 125 i ile
bir bayanın arkasında ilk artçılık deneyimini o akşam yaşadım :mrgreen:
iyiyim ben sağol umarım sende iyisindirMerhaba
Mete_han abi alper_tim kardeş nasılsınız..?
2006-2008 yılları gerçekten harikaydı sizlerle öyle gezilere öyle etkinliklere imza attık ki rüya gibiydi...
Benim en keyifli anım İBB FLORYA sosyal tesisindeki yaş günü organizasyonumdu en az 40-50 kişi katılmıştı
Eskilerden BAKIRKÖY TAYFASI-DERSAADET GRUBU aklımda kalan birkaç detay...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:14 ----------
Merhaba
Eskilerden kim kaldı...
iyiyim ben sağol umarım sende iyisindir
2006-2009 tayfası kadar güzel guruplar pek kalmadı eskilerin daha bi samimiyeti vardı sanki çok dostlar arkadaşlar edindim bu sitede
unutulmaz dostlar arkadaşlarıda kaybettim kazalarda :salut: ne iyi insanlar gitti be erkenden
umarım ilerleyen zamanlarda herşey herkes daha iyi olur selamlar tüm dostlara arkadaşlara burdan
Merhaba
Mete_han abi alper_tim kardeş nasılsınız..?
2006-2008 yılları gerçekten harikaydı sizlerle öyle gezilere öyle etkinliklere imza attık ki rüya gibiydi...
Benim en keyifli anım İBB FLORYA sosyal tesisindeki yaş günü organizasyonumdu en az 40-50 kişi katılmıştı
Eskilerden BAKIRKÖY TAYFASI-DERSAADET GRUBU aklımda kalan birkaç detay...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:14 ----------
Merhaba
Eskilerden kim kaldı...