Eren37 kim tanimam. Seni de tanimam hocam. 2 yil cbf kullandim oraya bir kere bile yazmadim.
Ama "bu motorda titresim var alinmaz" diyenler yuzunden cbf e bosa daha cok para vermisim diyorum.
Bence diyelim kimse yanlis anlamasin.
Samimiyetimle soyluyorum bu motorda 90 a kadar ben titresim hissetmiyorum. 90 dan sonra hafiften basliyor ama rahatsiz edici bir durumu yok.
Ben memnunum 1-2 sene daha kullanirim insaallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Soyle kisa bir karsilastirma yapayim boylece gercek kullanici oldugumuz anlasilsin.
Heroda dijital ekran var hatta saat bile var cbf de yok
Thrillerin beygiri daha fazla bu sebeple ara hizlanmalar ve ani kacislar cok iyi.
Motor isinmadan yola cikarsan ikisinde de bazen stop durumu olabiliyor nihayetinde ikisi de karburatorlu
Eger kurye olarak kullanacaksaniz cbf daha rahat. Thrillerin oturma pozisyonu cbf kadar rahat degil.
Servis olarak honda acik ara daha iyi. Daha sistemli.
Honda da yedek parca heryerde var. Hero da ancak servisinde. O bile bazen sorun.
Benzin konusunda hero biraz daha az yakiyor cbf e gore. Karburator teknolojisi yuzunden sanirim.
Thriller cok hantal degil saga sola daha kolay donuyor.
Cbf ikinci elde deger kaybetmiyor ama hero resmen yariya dusuyor. Bu sebepe ikinci el aldim bende.
Thrillerin selesi biraz yuksek. Kisa boylularda sorun olabilir. Ama bu yuksek sele size cakma bir enduro keyfi sunuyor

On frenler ayni. Ikisi de guzel. Arka da thriller disk olmasi sebebiyle daha iyi.
Thriller daha ucuz.
Aklima gelenler bunlar.
Cbf tabiki daha rahat. Mercedes gibi. Ama aradaki fiyat farkina deger mi? Soru bu olmali bence.
Sonucta ikisinin de motoru 70-80 bin km sonra biter. Burada ayni gibiler.
Bir de su var.
Hero aldiysan motoruna bakacaksin. Yaglayacaksin yagini zamaninda drgistirceksin. Boylece seni uzmesin.
Honda o kadar nazli degil bence.
Umarim biraz fikir verebilmisimdir.
Aylar gectikce olumlu olumsuz herseyi yazacagim.
Eger memnuniyetim devam ederse 1 - 2 sene sonra bunu satip ignitor modelini alirim. Ancak gelir zaten

2018 bitti daha getirmediler. Getirselerdi onu alacaktim.