Seko,
Pulsar hacmine göre yüksek performansıyla göz dolduran bir motor. Dominar ile performans kıyaslaması yapmadım zaten öyle olmadığını sizde tahmin etmişsinizdir diye umuyorum.
Dominar'ın ateşleme haritası mıdır artık nesidir bilemem ancak ağır kanlı bir motor yapmış. 400cc'den beklenen performansı vermiyor. 390 kullanan kimse bu motorun performansını bu kadar az beklemez.
Duke hakkında yorumumu zaten bir önceki sayfada okudun. Beğendiğim bir motor değil. Ancak performans konusunda duke gerçekten çok iyi.
Duke250 kadar performansı yok dominarın. Her iki motoru kullandım ister ağırlık deyin ister tork beygir muhabbetlerine girin duke250 bile daha atik. 100km hız ile giderken gaz açtığınızda fırlıyor resmen.
O meşhur videoyu bende biliyorum ancak o videoda bir katakulli var. Duke200 ile yarıştığında o kadar fark atamayıp cbr'a fark atması şüphe uyandırıyor.
RS400'ün eğer ateşleme haritası, ince ayarları RC serisindeki gibi yapılırsa fark çok olur. Sonuçta 43 hp güç üreten bir blok 35 hp'e kadar kısıtlanmış.
Motora kötü diyen yok ağır kanlı bir motor. İnazuma'da sınıfında en ağır kanlı motor ancak seveni çoktur. Neden bu kadar savunmaya geçilidiğini anlamıyorum.
https://ic.maxabout.us//misc/infographics//New-2017-KTM-Duke-390-White.jpg/thumb/1100