Umarım trafik sigortasını yaptırabilirsiniz. Fiyat veriyorlar ancak sigortayı yaptırabilmek büyük dert. Ben sigortayı yaptırmak için sabah 9'dan öğleden sonra 4'e kadar uğraşmıştım. Sıra bekleme ve plaka basımı da dahil trafikteki bütün işlemlerim yarım saat ancak sürmüştü. Asıl korktuğum kısım trafikti ancak sigorta işi daha çok uğraştırmıştı.Trafik sigortası 347 TL tavan fiyat çıktı. Motoru arkadaşımın üstüne aldım. yaşı 25 , istanbul , üzerine otomobili var ama motor ilk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Motoru alalı 1 ayı geçti 900 km civarındayım ancak henüz herhangi bir parçada ya da vidada gevşeme, düşme olmadı. İlk bakım sırasında da gevşeme olup olmadığı kontrol edildi ancak sorun yoktu. Sizin olaylar biraz şanssızlık olmuş galiba.Zaman zaman ben motorumda sorunlar yaşıyorum. Kuzenimin vites pedalının çıkması, benim manifoltun çıkması gibi. Geçen gün de motor koruma demirim orta yerinden çatladı. Tahminimce ani sıcaklık değişimi ve titreşim nedeniyle koca demir çatırt diye gitti. Bir zırıltı duydum giderken, aha dedim biryer daha dağıldı. durup kontrol edince demirin çatladığını gördüm. Gidip bir demircide kaynattıracağım.
Elde 13-14 anahtar takımıyla sürekli motorumuzun vidalarını sıkmamız lazım. Ve locktide sürdürmemiz lazım.