F farfur Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 464 31 May 2017 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Keeway süperlight 150 arka jant bilyası lazım internette bulamadım bilyanın numarasını biliyorsanız yazarmısınız
Keeway süperlight 150 arka jant bilyası lazım internette bulamadım bilyanın numarasını biliyorsanız yazarmısınız
L levend84 Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 8,142 31 May 2017 #2 farfur' Alıntı: Keeway süperlight 150 arka jant bilyası lazım internette bulamadım bilyanın numarasını biliyorsanız yazarmısınız Genişletmek için tıkla ... Gardaş,arka teker göbek rulmani,(jant bilyasi dersen bulamassin)motor kaç model?rks/kuba nin rulmani uyabilir,bu şekilde araştir bakalim..olmadi rulmani sök,götür parcaciya uygun olani bulursun.. Son düzenleme: 31 May 2017
farfur' Alıntı: Keeway süperlight 150 arka jant bilyası lazım internette bulamadım bilyanın numarasını biliyorsanız yazarmısınız Genişletmek için tıkla ... Gardaş,arka teker göbek rulmani,(jant bilyasi dersen bulamassin)motor kaç model?rks/kuba nin rulmani uyabilir,bu şekilde araştir bakalim..olmadi rulmani sök,götür parcaciya uygun olani bulursun..
diablof Katılım 28 Tem 2016 Mesajlar 852 31 May 2017 #3 yani levend84 dostum söylemiş. rulmanı sök sanayide rulmancıya git aynısını al. olmadı rulmanı sökemedin tekeri sök git orda ölçtür rulmancıya o ölçer aynısını verir sana. büyük ihtimal 42 mm dış çapı vardır. ama emin değilim. kolay gelsin.
yani levend84 dostum söylemiş. rulmanı sök sanayide rulmancıya git aynısını al. olmadı rulmanı sökemedin tekeri sök git orda ölçtür rulmancıya o ölçer aynısını verir sana. büyük ihtimal 42 mm dış çapı vardır. ama emin değilim. kolay gelsin.