Yalnız bu videoda sadece kamyonun yola çıkışı olsa ve ilk 10 15 saniyeden sonrası olmasa alayınızın kamyoncuya giydireceğini biliyoruz değil mi? O zaman ikiyüzlülük yapmayın forum olarak. Kamyoncunun hatası cana kast derecesinde. Motorcu bunu fazla üstelemişse sizin motorcuyu aşağılamanız gerekmez. Adım gibi eminim aynı videonun ilk 15 saniyesini yüklesin o adam diğerini kaldırsın atılan her yorum kamyon şoförüne sövme olur.
ben 150 km/h ile gittiğini gördüktan sonra izlemeyi bıraktım. sonund kim kme geçirmiş bilmiyorum. Ama bu trafik adabından yoksun insana ne desek anlamıyacak.
Beyin bedava
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
МОТОRCU;4157950' Alıntı:Vlogcuyu eleştiren arkadaşları hiç 80 in üzerine çıkmadıkları ve hiç teker yapmadıkları için tebrik ediyorum.
Ben 82,83 ve 83 3 ile defa ceza yedim. şehir içinde normalde hız sınır 50 dir. ama bazı ana yollarda 70. üzeri yok...
eğer sen kendine motorcuyum diyorsan ben motorcu değilim. aynı yolu seninle paylaşmak istemem