МОТОRCU;4156896' Alıntı:
Motorcunun düşmanının yine motorcu olduğunu öğrenmiş olduk. Garibin garibe ettiğini kimse etmemiş.
Başlığı baştan sona okursan çoğu kişi tarafsız olarak yazdı hataları,bazılarının kullandığı dil hoş değil ama onlar da doğruyu söylüyorlar.Ben ortalama bir sürücüyüm,burada acemiler var,çok deneyimli sürücüler var,hatta aramızda sürüş eğitmenleri var.Ve hepsi kamyoncunun da onun hatalı olduğunu söylüyor.Ama arkadaş hiç birini kulak asmıyor,hiç bir hatasını kabul etmiyor,bir de burada olumlu olumsuz,nazik,kaba bütün yorum yapanlara atarlanıyor,dalga geçer gibi cevaplar veriyor.Benim yaşım 33 orta okuldan beri motosiklet kullanıyorum ama hala burada benden daha deneyimli insanların yazdıklarını dikkatle takip ediyorum,bana yeni bir şey öğretsinler,yeni bir şey öğreneyim diye uğraşıyorum.
Şimdi tam olarak insanlardan ne yapmasını istiyorsun?"Arkadaş süper kullanıyorsun,hiç hata yapmıyorsun.aynen böyle devam arkandayız" mı diyelim?Bu şekilde gaz vere vere bu adamı ölüme mi gönderelim?Bu arkadaş bu şekilde sürmeye devam ederse ciddi bir kazaya karışma olasılığı yüksek.Hem bu forumda hem başka motosiklet forumlarında bu arkadaşın en azından daha kibar versiyonu arkadaşlarla benzer dialoglara girilmişti."Yapma kardeşim o motosiklet senin deneyimine çok..","öyle sürme kardeşim kaza yaparsın." diye herkes uyardı ama arkadaşlar dinlemedi.Sonuçta onları çeşitli kazalarda kaybettik.Ama en azından kaybettiğimiz arkadaşlar bu arkadaşa göre çok daha kibar efendi ve terbiyeliydi.Tek kusurları kendilerine olan aşırı güvenleri ve kendilerinden daha deneyimlilere kulak asmamalarıydı zaten bu da sonlarını hazırladı.