- Konu Yazar
Merhabalar 26 yaşındayım daha önce orta okul lise zamanlarımda aktif olarak max 125lik motor kullanmışlığım var. aracımı satmam dolayısıyla hem işe gidip gelmek (günde 20km git 20km gel) hemde arada uzun yol yapmak için motorbisiklete tekrardan başlamak istiyorum ve hertürlü önerilerinize açığım.
Kafamda bir kaç model var
Honda CBF 150 (tipini pek beğenmesemde hem alışmak hemde yakıt bakımından uygun olur gibi geliyor)
Yamaha YBR 125 ESD (yakıt olarak çok uygun oldugunu söyledikleri için 2. seçeneğim)
Aslında Yamaha R25 i gördükten sonra ayrı bi heves başladı diyebilirim. Tamam biraz pahalı ama şekli falan çok güzel yakıt konusu çok iyi değil okuduğum kadarıyla ama bastıktan sonra illaki yakacak bu aletler.
Şimdi bunların arasından yada farklı önerilerinizi bekliyorum
Kafamda bir kaç model var
Honda CBF 150 (tipini pek beğenmesemde hem alışmak hemde yakıt bakımından uygun olur gibi geliyor)
Yamaha YBR 125 ESD (yakıt olarak çok uygun oldugunu söyledikleri için 2. seçeneğim)
Aslında Yamaha R25 i gördükten sonra ayrı bi heves başladı diyebilirim. Tamam biraz pahalı ama şekli falan çok güzel yakıt konusu çok iyi değil okuduğum kadarıyla ama bastıktan sonra illaki yakacak bu aletler.
Şimdi bunların arasından yada farklı önerilerinizi bekliyorum