66CC'de 20w50 yağ kullanmak

Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım umarım ben size sizde bana yardımcı olabilirsiniz..

Benim merak ettiğim soru şuan elimde iki zamanlı 66 cc bisiklete takılan motorlardan var ve 5/1 oranında yağ koyuyorum ve yağ 20w50.Bunun bir zararı olur mu ? ve uyguladığım oran doğru mu ?

İyi forumlar.

Ona uygun 2t yağ var ondan al benzinin içine katılanı. Yada 30 numara yağ al. 1 litreye 50 gram olur genelde karışım. Seninki 200 gram ediyor çok fazla.

Ona uygun 2t yağ var ondan al benzinin içine katılanı. Yada 30 numara yağ al. 1 litreye 50 gram olur genelde karışım. Seninki 200 gram ediyor çok fazla.

Fakat hiç yağ yakma gibi bir problemle karşılaşmadım ama yinede dediğiniz gibi sadece 2 zamanlı motorlar için üretilen yağlardan almam gerekli

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------

Başka bilgisi olan ??

Fakat hiç yağ yakma gibi bir problemle karşılaşmadım ama yinede dediğiniz gibi sadece 2 zamanlı motorlar için üretilen yağlardan almam gerekli

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------

Başka bilgisi olan ??

2 zamanlılarda yağ yakma durumu yoktur. Hepsi yağ yakmak zorundalar. 1 litreye 50 gr 2t motor yağı kullanmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar