Kamyoncuya Sinir Krizi Geçirten Motorcu. Ne Gerek Vardı Bu kadar Tepkiye [VİDEO]

Zorla adamı katil etmek bu olsa gerek

6Kjm25.png

I9z3bc.png

Gw3ZyP.png

urSVvJ.png

MQCST8.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Videodaki motosikletli tartışmayı gereksiz uzatmış . Sanki canı kavga istiyormuş gibi konuşmuş

ikiside suçlu o yolda 170 ile gidilir mi hem hız sınırını aşıyor hemde konuşuyor sen önce kendi canına değer ver sonra başkaları canını tehlikeye atınca konuş

oha nasıl bir tesadüf daha 5 dk önce izledim bu videoyu. bilindik bir kanalda değil birde

klasik r25 kamera motovloger olma çabaları bi hata bulayımda youtube a atayım ünlü olayım vs vs.umarım bunu okur motoru ve vlogu bırakırsın bıktık artık.

Motorcuyum ben kısmını söylemeseymiş bari.Birde şunun oğluyum bunun oğluyum muhabbeti yapanlar var ya.Yani laflarından aile terbiyesi almamış.Pohpohlanarak büyümüş, toplumda öyleleri böyleleri diyerek ayrım yapıp insana inasan olduğu için değer vermeyip sanki karşısındaki idamlık suç işlemişcesine abartıp birde medeniyetten bahseden akılsız bir vatandaş.Benim gözümdede zerre kadar motorculuğu yoktur.Allahın apaçisi kekosu.Karakola gidince bunu insan yerine koymaları hata.Normalde birbirimize destek olmalıyız ama böylesine bir kepazeliğede destek olmam.Kafasına kaskı kamerayı takan motorcu oldum sanıyor.Kamera oluncada gaz depoda hazır tabi en ufak olayda bas gazı gitsin.Burda sıkıntı olayın ölçüsüne karşı verilmiş olan geri yanıt.Sakin dille uyarsan olur biter işte.

Kameralı atarlı ergen!

sen 150 ile motorun üstüne kapan, tünel görüşüne geç önünü görme, girişleri görme, japon stuka kamikaze uçağı gibi dalışa geç, vatandaş senin sinek kadar moturunun hız tayinini yapamasın, hız sınırını fazla fazla aş, benim anam babam var, beni öldürüyordun de:)

Birde bunu halt etmiş gibi yayınla, hayatta kaldığına dua etmeyip tartışmayı uzattıkça uzat:farao:

Kamerana 1 yutubuna 2 sana 3...

motosikletli resmen belasını aramış

burası türkiye ,nelerle karşılaıyoruz,adamı resmen tahrik ediyor

adamda silah olsa cinnet geçirip motorcuyu ateş etse geberip gidecek haberi yok,,öbür tarafta kamyoncuyu zebanilere şikayet eder artık

Bir organizasyon başlatalım.

Bu tarz motosiklet sürücülerini bir yerde toplayıp afişe edelim. Polise şikayet edelim, ehliyetlerini alsınlar ellerinden. Ailesine gösterelim, motora binmesine izin vermesinler.

Hayvanlar alemi belgeselindeki,canlilarin bile tartişmalari daha medeni,maymun diger maymuna atar yapiyor,bir kaç kez şekil yapip,de get la diyerek uzuyor hayvan..

Son düzenleme:
olayın başlangıcı itibariyle gereksiz.

hız çok yüksek, motosikleti süren arkadaş motosiklet eğitimi olmayan veya motosiklette kendini koruma amacıyla kafasında öngörüler oluşturmayan boş kafalı bir genç. o yolda o hızla gitmek, ayrıca kamyonun girdiği bir sapak var, o tür sapak gibi ana yola birşeyin atlayabileceği yerlerde muhakkak yavaşlarım.

el kol yaparsın birşey yok da yoluna devam et niye uzatıyorsun? yine bir başkası adına utandığım günlerden birisi...

Motorcu biraz agresif olabilir. Ama bu şekilde ölümlü sürüsüyle kaza biliyoruz. Tamam tepkiler aşırı ama sizde çok aşırı yükleniyorsunuz motorcuya. Kanı biraz fazla kaynamış kameranın olmasıyla fazla tepki vermiş. Sonuç değişmiyor bir iki sn farkla ölme ihtimali var. Anayola kontrolsüz giren bir kamyon ve trafik kazası .Hız limitini aşmak ile anayola kontrolsüz girmek arasında ciddi bir kusur farkı var.
Tepki aşırı . tepki göstermekte haklı. Birazcık kavga etmeye müsait bir karakter olunca sonuç bu. Motorcuya fazla yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum. Çekici felan görünce iyice sinirlenir insan.
Tekeriniz düz bassın.

Motorcu biraz agresif olabilir. Ama bu şekilde ölümlü sürüsüyle kaza biliyoruz. Tamam tepkiler aşırı ama sizde çok aşırı yükleniyorsunuz motorcuya. Kanı biraz fazla kaynamış kameranın olmasıyla fazla tepki vermiş. Sonuç değişmiyor bir iki sn farkla ölme ihtimali var. Anayola kontrolsüz giren bir kamyon ve trafik kazası .Hız limitini aşmak ile anayola kontrolsüz girmek arasında ciddi bir kusur farkı var.
Tepki aşırı . tepki göstermekte haklı. Birazcık kavga etmeye müsait bir karakter olunca sonuç bu. Motorcuya fazla yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum. Çekici felan görünce iyice sinirlenir insan.
Tekeriniz düz bassın.

mesele çekici gösterene kadar zorlaması.

hıyar ergen, bir gün biri deşecek böğrünü..

Sabah kahvaltida,yüreği fazla kaçirinca böyle oluyor..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar