Arctic Cat Arctic Cat Alterra 700 X

2 Model getirilmişti fuara isimlerini hatırlamıyorum :) TRK 502'yi sırasını beklerse uzaktan bakmıştım :)

Merhaba arkadaşlar amcam bi tane atv almayı düşünüyor bana iki modeli araştır dedi biri Arctic Cat TRV 550 Diğeri ise Kuba M550 tabiki Arctic cat daha kaliteli ama fiyat farkıda ortada ne dersiniz ?

Merhaba arkadaşlar amcam bi tane atv almayı düşünüyor bana iki modeli araştır dedi biri Arctic Cat TRV 550 Diğeri ise Kuba M550 tabiki Arctic cat daha kaliteli ama fiyat farkıda ortada ne dersiniz ?

Kalite dersen tabiki arctic cat ama fiyatta önemli ve Kuba kendi markasını üretirken arcitc cat'i örnek larak üretiyor bunuda unutmamak lazım türkiye atv piyasasının bildiğim kadarıyla %40 50 gibi bir seviyesi MJ group'a ait yani Kuba'ya atv alınacaksa bu firmadan alınacaktır.

Bayiye gidip ikisinide ayrı ayrı inceleyip bilgi alman gerekiyor yakışıklılık olarak bence m550 linhai firmasına ait diye biliyorum dünya büyük bi firma yani satın alınabilecke bi model kuba t3 olarka geldiği için ucuza geliyor biraz daha

Bayiye gidip ikisinide ayrı ayrı inceleyip bilgi alman gerekiyor yakışıklılık olarak bence m550 linhai firmasına ait diye biliyorum dünya büyük bi firma yani satın alınabilecke bi model kuba t3 olarka geldiği için ucuza geliyor biraz daha

T3 olarak gelmesi bir dönem şehir içi kullanıma yasak olduğu söyleniyordu ama öyle bişey yok şehir içi b sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.

T3 olarak gelmesi bir dönem şehir içi kullanıma yasak olduğu söyleniyordu ama öyle bişey yok şehir içi b sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.

T3 traktör diye geçiyor şehir içi her alanda kullanım olmayabilir ama net olarak bilmiyorum ben kimseyi yanıltmayayım

Bulunduğum ildeki bayide arctic cat görmedim ama bayide M550'yi gördüm çok iri duruyor 1.60 1.70 gibi bir yüksekliği var sanki :)

Bulunduğum ildeki bayide arctic cat görmedim ama bayide M550'yi gördüm çok iri duruyor 1.60 1.70 gibi bir yüksekliği var sanki :)

M550'nin korkutucu bi büyüklüğü var desen yeridir tabiri caizse hayvan gibi bir makina :) Arcticcat'ler biraz daha ufak ama güçlüdür.

M550 Kuba'nın en iyi ATV'si olduğu söyleniyor zaten kendi sınıfında Kuba bu atv sektörünün en kalitelisi mondial ve diğer markalara oranla

Bu model görünüş olarak tek geçer canlı gördüm sürmedim ama arkadaş sürdü sesi falan sanki 1000rr çalıştırıyor :D

Zaten 1000'e yakın bir model :) Bayide görmüştüm görüntü falan güzelde aküsüz'dü çalıştıramadık :)

Akü'yü taktıklar zaman garanti süreci başlıyor o yüzden fabrikadan aküsüz gelir normalde bayilerin takması lazım aslında ama o zamanda biz sıfır yok mu diye söylenmeye başlarız :D

Akü'yü taktıklar zaman garanti süreci başlıyor o yüzden fabrikadan aküsüz gelir normalde bayilerin takması lazım aslında ama o zamanda biz sıfır yok mu diye söylenmeye başlarız :D

Tüm motorlarda bu böyledir akü'nün montajı demek garanti süresinin başlaması demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar