Disk Kilidi Hakkında Soru

Merhabalar,

İnternetten bir disk kilidi aldım ve asıl taktığım yere yetişmedi. Bir önceki boşluğa takınca da fazla boşluk kaldı (Kilit yukarı aşağı hareket edebiliyor)
Bahsettiğim boşluk aşağıdaki iki fotoğraf arasındaki fark kadar. Önceki disk kilidim o siyah kısıma yetişiyordu ve tam oluyordu. Hiç hareket etmiyordu.

Merak ettiğim şey bunun bir sorun olma ihtimalinin olup olmadığı. O boşluk sağlamlık hakkında bir dezavantaj mıdır? Eğer öyleyse geri iade edeyim henüz onaylamadım siparişi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

Önceki kiliti de çıkarmadan denemişim şimdi farkettim. Fotoğrafın solunda o da çıkmış. Oraya kadar yetişiyordu önceki kilit.

Farkeden bişey yokki, kilidin dili 8mm.

ABUS disk kilidini almanı öneririm, 8mm yuvarlak yerine parmak kalınlığında dil ile kilitliyor.

Farkeden bişey yokki, kilidin dili 8mm.

ABUS disk kilidini almanı öneririm, 8mm yuvarlak yerine parmak kalınlığında dil ile kilitliyor.

Abuslara bütçem yetmedi. Bu marka da ödüllü diye tercih ettim. Eğer bir sorun olmazsa böyle kullanacağım.

bu marka gayet basarılı dıyorlar . vıdeoları testlerı vs var.. ama sen yınede yanına alarmlı daha ucuz bı dısk kılıdı de al bence

bu marka gayet basarılı dıyorlar . vıdeoları testlerı vs var.. ama sen yınede yanına alarmlı daha ucuz bı dısk kılıdı de al bence

Evet marka olarak özellikle zincirini çok övüyorlar. Alarmlı konusunda da önerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Hiçbir hırsız o ufak boşluğa demir makasını sokmakla uğraşmaz. Uğraşacak kadar inatçı bir hırsızı da 10 tane kilit bağlasan durduramazsın.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
problem olmaz dostum, böyle kullanabilirsin.

Onayladım siparişi. Hepinize teşekkür ederim.
Keyifli ve kazasız sürüşler :)

Hocam disk kilidinde amaç ön teker dönmesin, hırsız sürerek motoru götüremesin. O yüzden azıcık aşağı yukarı oynaması pek bir şey fark etmez.Bu şekilde kullanabilirsiniz.

Disk kilidin yeniden hayırlı olsun. Ancak sadece disk kilidine güvenerek motorunu gece sokakta bırakmanı önermem, levye ile kanırtıp disk kilitlerini kırdıklarını okumuştum yabancı forumlarda.
Alarmlı klitler de işte bu yüzden önem kazanıyor, hırsız kilidi kırmaya çalışırsa alarm ötsün ki hırsız kilitle uğraşmayı bırakıp kaçsın.

Gerçi sizin kilit öyle kolayca kırılacak bir kilide benzemiyor ama ben yine de uyarımı yapayım :)

Disk kilidini o diskin üzerindeki deliklere takarsan sağa sola yukarı-aşağı oynamaz.

Evet, deliklere takman gerekiyor.

Kilit kısmı o deliklere sığacak kadar ince değil maalesef.

Hocam disk kilidinde amaç ön teker dönmesin, hırsız sürerek motoru götüremesin. O yüzden azıcık aşağı yukarı oynaması pek bir şey fark etmez.Bu şekilde kullanabilirsiniz.

Disk kilidin yeniden hayırlı olsun. Ancak sadece disk kilidine güvenerek motorunu gece sokakta bırakmanı önermem, levye ile kanırtıp disk kilitlerini kırdıklarını okumuştum yabancı forumlarda.
Alarmlı klitler de işte bu yüzden önem kazanıyor, hırsız kilidi kırmaya çalışırsa alarm ötsün ki hırsız kilitle uğraşmayı bırakıp kaçsın.

Gerçi sizin kilit öyle kolayca kırılacak bir kilide benzemiyor ama ben yine de uyarımı yapayım :)

Uyarı ve öneri için teşekkür ederim :) Haklısınız. En kısa zamanda bütçe dahilinde bakacağım tekrar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar