cf moto 150 nk

selamn aleyküm arkadaşlar

öncelikle bu motor alınırmı forumda 2016 da filan yorumlar yapılmış motor hakkında kullanıcıları memnun gibi ama çinlidir alınmaz diyenler filanda çoğunlukda son haftalarda Barkın'ın filan reklamlarıyla motor sanki abartılıyor gibi gerçek değeri nedir o fiyat verilir mi?

Dertsiz başına dert açma riske girmeye gerek yok, bilindik kendini kanıtlamış bi motor bak derim

Bu zamana dek okuduğun hemen hemen her cfmoto da yorumum vardir cinli alma diyenlerle de tatli tartismalarimiz olmuştur ama bu fiyatla ben bu motoru bu saatten sonra onermem. Baska markalara bakmani tavsiye ederim. Cinli vs diye degil bu paraya degmez bence.

Yıl başında 7000₺ iken bence o fiyatlara en iyi motordu. Şu an halen almaya değer olduğunu düşünüyorum ki zaten boyum uzun olmasa bunu alacaktım. Yine de o fiyatlara başka alternatifler de bakılabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıl başında 7000₺ iken bence o fiyatlara en iyi motordu. Şu an halen almaya değer olduğunu düşünüyorum ki zaten boyum uzun olmasa bunu alacaktım. Yine de o fiyatlara başka alternatifler de bakılabilir.

Boyunuz 195 in altındaysa kullanabilirsiniz.Motor küçük ama oturma konusunda sıkıntı yaşamazsın.

7 bin tl iken en iyi motorlardan biriydi ama 9 bin tl ye çok fazla bence ama tercih meselesi tabi

1 sene olacak ve halen kullanıyorum, hiçbir teknik arıza veya sıkıntı ile karşılaşmadım. hiçbiyeri de dökülmedi boya atmadı. karalayanların çoğuda motosikleri beğenmeyenlerdir. Çünkü benden sonra 3 arkadaşım daha aldı, onlarda sorunsuz kullanıyorlar şu anda. o fiyetlara alınabilecek çok güzel bir motosikletti. Şimdi de alınır alınmayacak bir rakam değil diğer motorlara göre. Hepsinin fiyat uçtu eee haliyle oda nasibini aldı. örnek vereyim r25 zamanında sanırım 14 bin tl civarında satışa sununldu. Motor teknik aksamında herhangi bir değişiklik olmadan fiyatı taa nerelere çıktı malum durumlardan. Buda onun gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar