Moderatör (forrap)
kadın güzelse erkek kişisel çıkarları için için arkadaş ayağına yaklaşır .
arkadaş markadaş olamazlar...........................................
kadın çirkinse, adamın da hoş bi kız arkadaşı varsa görüntüde arkadaş olurlar.ama o durumda da kadın erkeği ayartmak için hırs yapıyordur.o zaman da kadın arkadaş ayağına yaklaşır ince ince yazar.......................
sonuç olarak kadın erkek arkadaşlığı doğa kanunlarına ters, tamamen art niyetli naylon bir arkadaşlık modelidir.
erkek sadece çirkin bi kızla arkadaş olabilir ama içinden de bunun çevresinde kesin bi kaç hoş kız vardır çevre yapayım diye düşünür.
Neden arkadaş olmasın anlamadım:silent: Benim bir sürü arkadaş olarak kız arkadaşlarım var.Ne yani hepsine yazacakmıyım ya da sırasıyla mı yazıcam onlara?Ya da onlar mı bana sırasıyla yazacak?Bence bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir,arkadaşlık kavramı cinsiyetten cinsiyete farketmez,içlerinden birinin arkadaş olurken ki amacı farklı olmadığı sürece neden arkadaş olmasınlar ki?
He evet şu da oldu,bir arkadaşımla(bayan)bir kaç ay arkadaş olarak kaldık ve sonrasında arkadaşlığın ötesinde duyguları hissetmeye başladım,o da bana karşı boş değildi ve sonrası malum.Ama zaten sevdiğin insanı tanımadan seversen garip olmaz mı?Tamam tanımadan da birini sevebilirsin,ama tanıyarak onun içindeki güzelliği görüp aşık olmak çok normal birşey,bunun içinde elbetteki bir arkadaşlık evresi olabilir.Ama bunu genelleme yapıp "kadınla erkek arkadaş olamaz" gibi kesin birşey yazmak bence mantıklı değil.Evet şuanda kimseyle birlikte değilim,ama yıllardır tanıdığım kız arkadaşlarımdan herhangi biriyle aramızda birşey olması için de uğraşmıyorum(ki bahsettiğim kızların bir çoğuda allah nazardan saklasın ve sahibine bağışlasın çok güzellerdir).Bir kalp bir kişiyi sever,ama dünyada bir çok karşı cins mevcut...Karşı cinse birini seviyorken bile diğerlerine yedek istepne mantığıyla bakıyorsan ve arkadaşlığını o temeller üzerine yerleştiriyorsan işte o senin içinin fesat olduğu anlamına gelir...