Duke 390

Daha önce duke konuları açılmıştır illaki ama benim sorum farklı. Arkadaşlar 1 yada 2 ay içinde duke 390 almayı düşünüyorum cbr 500 ile duke arasında gittim geldim. Ama mobility benim için önemli olduğundan duke de karar kıldım. Soruma gelicek olursak sert bir kullanıcıya gelicek makinemidir bu duke. Yani demek istediğim ybr ile kasisten zıplayarak geçiyorum yüksek kaldırımdan yola atlıyorum dağ yollarında sürmeyi seviyorum bu gibi agresiften ziyade hoplamalı zıplamalı sürmeyi seviyorum. Aslında sm ler bana daha uygun ama o fiyat aralığında hız olarakta beni üzmicek sm yok ne yazıkki.Zaten kaç tane sm varki. Kısaca duke alsam elimde dökülürmü

Daha önce duke konuları açılmıştır illaki ama benim sorum farklı. Arkadaşlar 1 yada 2 ay içinde duke 390 almayı düşünüyorum cbr 500 ile duke arasında gittim geldim. Ama mobility benim için önemli olduğundan duke de karar kıldım. Soruma gelicek olursak sert bir kullanıcıya gelicek makinemidir bu duke. Yani demek istediğim ybr ile kasisten zıplayarak geçiyorum yüksek kaldırımdan yola atlıyorum dağ yollarında sürmeyi seviyorum bu gibi agresiften ziyade hoplamalı zıplamalı sürmeyi seviyorum. Aslında sm ler bana daha uygun ama o fiyat aralığında hız olarakta beni üzmicek sm yok ne yazıkki.Zaten kaç tane sm varki. Kısaca duke alsam elimde dökülürmü

Duke o işin motosikleti değil, yazık olur

bu dediklerini yapıyorsan senin motorun enduro

Son düzenleme:
tel jantlı bi motor paklar seni, döküm jantlar hem ağır olur hem hasar gördüğünde masraflı olur

Söyledikleriniz doğru ama crf 23 hp wr250 33 hp crosta bunların üstüne çıkmak ciddi bütçe gerektiriyor zaten imkanım olsa alacağım tek makine husqvarna 701 sm.

duke 390 cok uygun sehir ici atlayip ziplamaya. uzerinde wp suspansiyon olan bi motosiklet zaten atlayip ziplamak icin yapilmistir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

20000 km Duke 200 kullandim yeri geldi belgradin offroad track lerine girdim yeri geldi en yuksek tumseklerden atladim kecesi dahi patlamadi birak janti

ahe

duke 390 cok uygun sehir ici atlayip ziplamaya. uzerinde wp suspansiyon olan bi motosiklet zaten atlayip ziplamak icin yapilmistir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

20000 km Duke 200 kullandim yeri geldi belgradin offroad track lerine girdim yeri geldi en yuksek tumseklerden atladim kecesi dahi patlamadi birak janti

forumdaki bütün ktm sahiplerinin sözde motorda kırılmadık dökülmedik bozulmayan patlamyan şey kalmamıştı en son ::141::

Duke konusundada aklımı kurcalıyan 150 kiloluk ağırlığı benzerlerine nazaran çok iyi tabiki ama nr kadar ağırsa o kadar sert düşer sonuçta.

Wr 250 ya da drz 400 daha mantıklı olur.

Duke dağılabilir sıkıntı olabilir

Olmaya da bilir biraz incele derim.

Drz 400 sıfırı olsa güzel olurdu sm modelide var ama yaşlı makineler hep.

Kawasaki KLX 250 250lik dual sportlar arasında fiyat performans olarak en iyisi hem de bir kawasaki bayisi iyi bir indirimde olduğunu söyledi bana bakmanızı tavsiye ederim

Ucuz olsun, uzun yolda hızlı gitsin, kaldırımdan zıplasın, kırılmasın.. böyle bir motosiklet pek yok.

Seçenekler içinde en mantıklısı Duke390.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen gün Riva'ya gittiğimde köy yolu tarzı bir yere girdik kuzenle, girdik girmesine de yarım saatlik o sürüş ne zaman bitecek diye söylenip durdum. Artık amortisörlerin sertliğinden midir yoksa yol için tasarlanmasından mıdır bilemem, bozuk yol için olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim taş düşürecektim. Bu tarz şeyler yapmak istiyorsanız farklı bir model düşünün bence. Tabii bunlar benim naçizane amatör önerilerim.

Duke ile arazi çok zor olur, ziyan edersiniz Duke'ü,
"mondial rx3i evo" var benim bildiğim uygun fiyata arazi motoru.
14.000tl
Kalitesini bilmiyorum ama kullananlar memnun.
Anakonuda birisi video eklemiş;

https://youtu.be/xai6fuUjllE

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar