Antalya - Çandır (Isparta), motosiklet-balık...

Arkadaşlar, bir aksilik olmaz ise, bu pazar Isparta-Sütçüler-Çandır köyüne doğru gazlamak (daha doğrusu gezmek) istiyorum. Takımları mı da alıp, oradaki çay da biraz da alabalığa olta sallamak niyetindeyim. Isparta yolu motorla en çık sevdiğim güzergahlardandır. Eskiden Çandır a gitmek için, Sütçüler yoluna girip, oradan aşağı sallanmak gerekiyordu, fakat şimdi Elsazı ile Melikler köyü arasında gölün üstüne bir köprü yapıldı, yani bitti diye biliyorum, yol kısaldı baya bi, gölün kenarından geze geze gitmek keyifli olacak. Katılmak isteyen olursa buyursun, isteyen sadece gazlar, isteyen piknik yapar, heveslisi var ise beraber olta sallarız. Pazar sabah erken çıkmayı düşünüyürom (7 gibi).
Şuraya da haritayı iliştireyim:
Ja15NE.jpg
[/url][/IMG]
nRnvpa.jpg
[/url][/IMG]

Konuyu gezi gününe yakın açtığım için (haklı olarak) önce onaylanmadı, tabi ki gören olmadı. O gün gitmedim, ama en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum, katılmak isteyen olursa haberleşelim.
Talep olursa detayları yazarım.

Yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah. Pazar boş olsam bende gelirdim :)

Yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah. Pazar boş olsam bende gelirdim :)

Eyvallah çok sağolasın, gitmedim ama uygun bir Pazar gideceğim, buyur gel, ama uyarayım, Elsazı dan sonrası yolun durumu pek iyi olmayabilir, Dragstar'a ayıp olmasın sonra?

Hocam rotanız çok güzel konunuzu takıp ediyorum burdan gün belirtirseniz uyar ise takılırım peşinize

Memleketim sütçüler , çandır da babaannemin köyü. Daha önce bisikletle gitmiştim çok güzel yerler. Motorla gidicem bir gün. Keyifli gezmeler..

Köprü henüz bitmedi. Temmuz civarı açılacak diye biliyorum. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Merhaba gençler,yeri burası değil ama bende bazı hususlar hakkında birşeyler yazmak istiyorum, fakat biraz bilgisayar özürlüyüm, burada açılan konulara (cevapla ) olraka değilde mesela tura gitmek için fikir almak, veya arkadaş aramak gibi konularda nasıl ve nereye yazıp, veya klavyede nereye basmak gibi,şimdiden bütün motorseverlere teşekkürler.

Ben isme takıldım bahsettiğiniz ÇANDIR ın kökeni ne acaba? Yozgat ta da var...

Ben de dediğiniz bölgelerde motosiklet ile gezi ve at çek alabalık avı yapıyorum etkinlik olursa haberimiz olsun.
pZ5UDY.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

GZmgIQ.jpg

RwtRHO.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Bunlar da bazı Karacaören brj.1 ve 2 manzaraları:
omB88g.jpg

NBJXPj.jpg

http://imageshack.com/a/img923/487/OeJMPS.jpg
cSCNXC.jpg

5D6Js1.jpg

nwfHGk.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

3kFOLu.jpg

yzY2Cv.jpg

ve melikler köprüsü kenarı 30 nisan 2017 de geçtik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar