Motosiklet üstünde adres sorma troll

dışarı alalım arkadaşı

bir-anda-atarlanan-atarli-ergen-kotu-cocuk_107581-57380_640x360.jpg

Kamerayı her önüne gelene satmamaları lazım, aynı şekilde r25'i de

Benim aklıma BİLE gelmedi gülmek, Siz hatırlatınca ben güldüm hocam :)

bu heveslı barodi vıdeolarını bol ızleyıp cılgınlar gıbı eglenen arkadasa destek olmak bız buyuklerın gorevı :)

barodıyı ne kadar sevmedıysem bu arkadası da o kadar sevemedım .

bu heveslı barodi vıdeolarını bol ızleyıp cılgınlar gıbı eglenen arkadasa destek olmak bız buyuklerın gorevı :)

barodıyı ne kadar sevmedıysem bu arkadası da o kadar sevemedım .

burda gorunce bakayım dedım 4xxxx ızlenen vıdeo gordum, bır tanesınde onlarca genc barodı dıye bagırıyordu. ne kadar hırt bir nesil yetişiyor yahu, sasırmamak elde degıl gercekten. otomobılde ARABACI, 2tekerde ise vlogger lar. kusturuyor artık.

burda gorunce bakayım dedım 4xxxx ızlenen vıdeo gordum, bır tanesınde onlarca genc barodı dıye bagırıyordu. ne kadar hırt bir nesil yetişiyor yahu, sasırmamak elde degıl gercekten. otomobılde ARABACI, 2tekerde ise vlogger lar. kusturuyor artık.

sımdı kı nesıle de kızamıyorum kı memlekette yesıl alan kalmadı tam gelısım cagındakı genc arkadaslar beton kokusu almaktan beyıne ıstenılen oksıjen gıtmıyor .

barodı'ye gelınce garıp garıp bagırmalar aklınca seslı hapsuruk ılgı cekmeye calısmak ona buna garıp şakalar yapmak falan zaten onu destekleyen kıtle de bu bahsettıgım beton kokusu ıcınde yasayan genc nesıl . bırgun bırınden dayak yemese bari

DKN

barodi geliyor aklaa :queen: şuraya iki satır bişey yazıyodu, okuyup eğleniyoduk.. bir gün bi başlık açtı banlayın beni de diye.. admin gözünün yaşına bakmadı nur yüzlü orhan abimizin :salut: ne zaman aklıma gelse özler, açar iki videosunu izler beğeni atarım. bakayım yine bi.. sana gelirsek dostum, kendisiyle iletişime geç belki şubelik verebilir :cherry:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
BarodiYe laf söyleyenler;
iyi veya kötü; adamın bir hayran kitlesi var.
Öyle olmasa dahi, kendine has bir tarzı var.
kocaman bir yüreği var
dürüst, doğal ve cana yakın.
harbi ve adam gibi adam.
Yüz yüze gelemden, birbirimizi yargılamayalım.
belki burada tartıştığımız, yüzünü görmediğimiz bir motorcuyla yolda karşılaşınca selamlaşıyoruzdur, belki yolda kalınca yanınızda duruyordur veya yanında durup yardımcı olmaya çalışacaksıınız...

hepimiz aynı gemideyiz, eleştirmek hakkımız ama hakaret had dışıdır bence..

Komik miydi Allahın cezası bu forum ne iğrenç bi yer olmaya başladı arkadaş adminler konuları okumadan mı onaylıyor ne yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar