Arıza neydi tam olarak ? Problem yaşayanlara forumda daha öncede denk geldik ama sonuç olarak hepsinin sorunu çözülmüştü seninki biraz uzamış sitemin bu yüzden anladığım kadarıyla
Selamlar.
NC750x almaya karar verdiğim için tnt25'i satıyorum. İlgilenenler ilana aşağıdaki linkten ulaşabilirler.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-2016-model-benelli-tnt-25-rosso-2-lastikli-420372199/detay/
Abiler merhaba ben profesyonel bisiklet kullanıcısıyım a2 ehliyetimi ise yeni aldım acaba tnt 25 başlangıç motoru olabilir mi? İstanbul tuzlada oturuyorum izmit maşukiye de okulum var oraya haftada 4gün git gel yapıcam.(yaklaşık 85km sadece gidiş) Ama hangi motorla başlamalıyım pulsar 200 rs de baya inceledim farklı katagorideler biliyorum lakin absli olması başlangıç için beni ona itiyor sizce ne yapmalıyım tnt 25 başlangıç için uygun olurmu? Bir de en çok merak ettiğim konu sele yüksekliği nedir mesela cbr 250 78 rs 81diye biliyorum seleyi sormamdaki maksat boyumun 168 olması. Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.
Tuzla'da Benelli servisi Üçerler Motor var. Bir gidin, konuşun, motoru ve servisi inceleyin, ona göre karar verin derim.
Sevilen, güvenilen tek servis var, o da İstanbul Şirinevler'de. Her bakımda, arızada Tuzla'dan buraya gelmek zorunda kalabilirsiniz.
Servis ve rezil distribütör konusunu geçersek, başlangıç için biraz ağır olsa da uygun bir motor. Sele yüksekliği için yabancı kaynaklar 78cm diyor, bakkal distribütör 71cm diyor. 78-79cm olabilir.
Tuzla'da Benelli servisi Üçerler Motor var. Bir gidin, konuşun, motoru ve servisi inceleyin, ona göre karar verin derim.
Sevilen, güvenilen tek servis var, o da İstanbul Şirinevler'de. Her bakımda, arızada Tuzla'dan buraya gelmek zorunda kalabilirsiniz.
Servis ve rezil distribütör konusunu geçersek, başlangıç için biraz ağır olsa da uygun bir motor. Sele yüksekliği için yabancı kaynaklar 78cm diyor, bakkal distribütör 71cm diyor. 78-79cm olabilir.
Teşekkür ederim sağolun peki sorun çıkartan bi makinemi yani kronik sorunları varmı
Teşekkür ederim sağolun peki sorun çıkartan bi makinemi yani kronik sorunları varmı
Lastik boyutu bizde 140 olduğu için olabilir
Kronik olarak statör sargısında sıkıntı var. Garantiden değiştiriyorlar.
Statör sargı arızası ilk gelen seri dışında çıktı mı ? Yani 2017'ler geldiğinde bu problem giderilmiş olur mu ?
Statör sargı arızası ilk gelen seri dışında çıktı mı ? Yani 2017'ler geldiğinde bu problem giderilmiş olur mu ?
İlk gelen seri dışında problem yok bir çok arkadaşta bu konuda bilgi vermiş zaten.