bugun 5000 km yi vurduk. yarin hayvani bakima goturcem. sikintilari anlaticam bakalim napicaklar.
İkinci sorunun cevabi evet , hassas ölçüyor. Yan ayaklikta yapar. Sıkıntı yok.
Olmaz, bildiğim kadarıyla C4 daha akışkan ve pist kullanımı için daha uygun fakat normal kullanıma da uygun, sokak için ise C2 tercih edilebilir.Daha yapışkan olduğu için yağmura çamura daha dayanıklı haliyle.C2 Plus ile C2 farkı ise Plus'ın renginin beyaz olması böylelikle yağın kendisini zincir üzerinde görebilmeniz.Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce R25 alarak aranıza katıldım,3 aydır formu takip ediyorum faydalı bilgiler baya edindim ancak iş başa düşünce soru işaretleri bitmiyormotulun C4 zincir yağı yerine C2 + ı almışım yanlışlıkla kullanmam da sıkıntı olurmu araştırdığımda biraz daha yapışkan olduğunu söylüyorlar,şimdiden teşekkürler tekeriniz düz bassın
Arkadaslar R25 icin boya kodu nedir nerden ogrenebilirim mavi renk ?
Tekrar farkli bir arka camurluk aldim Yamaha Dadaş motordan,boyaya vericem ama renk kodunu bilmiyorum
DPBMC dene mavi için
Beyler selam,yeni motoru aldım triumph street triple 675 Sıfır aldım 2017. R25 takasa vermiştim vazgeçtim. Motorum 1 gün bile sürmeden satıldı ve 13 kişi ismini yazdırdı. 14.750 den verdim.
R25 güzelliği,çok büyük talep var. Temiz arkadaşlar aldı. 15.700 km deydi nokta hata yoktu ve illa yetkili serviste ekspertiz istedim. Yeni alıcı içime sindi inşallah guzel günlerde biner.
Çok ozlicem...
Saol zippo. Çok istediğim motordu, r6 ve st675. R6 bir türlü gelmedi ve fiyatta cok yukardan başladı. Ağrılar oldu birde benim omuz ve ensede. Açıkçası oturuş poz vs çok düşündüm. 2017 1000rr baktım 4 kere gittim denedim ama kafama yatmadı.
Kısmet. Çok içime sindi. Darısı tüm motor isteyenlerin başına
Saol zippo. Çok istediğim motordu, r6 ve st675. R6 bir türlü gelmedi ve fiyatta cok yukardan başladı. Ağrılar oldu birde benim omuz ve ensede. Açıkçası oturuş poz vs çok düşündüm. 2017 1000rr baktım 4 kere gittim denedim ama kafama yatmadı.
Kısmet. Çok içime sindi. Darısı tüm motor isteyenlerin başına