Dukeler şürüş dinamiği olarak bence çoğu motosikletten daha üst bir tarafta duruyor ama kimin için... Ben alt devirlerdeki torku seven adamım hızlanmak için 3 vites aşağıya çekip hızlanmak istemiyorum(r25)şehir içi kullanıyorum zaten bana üst devirlerdeki ne tork lazım ne beygir alt ve orta devirler canlı olsun yeterli oluyor.
Z300,ninja300 ile aynı blog olduğunu varsayıyorum nasıl bir naked anlayışı acaba sorulur düşündürür veya mt25 ile arasında ne kadar bir fark olabilir yani

duke ise tam tersi bir motor alt devirler orta devirler torku güçlü hafif şehir içi için ideal kaldırımdan çık ordan zıpla seri seri gez git hafif olması avantaj...
Eğer ben uzun uzun yola giderim (200km üstü) genelde şehir içiyle pek alakam yok diyorsanız bence z300 almalısınız... z300 şehir içi kullanılmaz mı kullanılır ama işte beklentiler önemli benim beklentilerim dahilinde değil en azından.Durum tam tersi ise yani şehir içi bol,uzun yol azsa duke tercih edebilirsiniz 2017 390lar özellikle gırtlak donanımla geliyor bu özellikleri kendiniz araştırıp bulabilirsiniz ona göre bir karar verebilirsiniz.
Blok patlatıyor ayaklık kopuyor bilmem ne oluyor vs diyorsanız sorunsuz bir makina arıyorsanız
ybr alacaksınız