İzmir içinde 4 silindir sürüş dersi veren mevcut mu?.

Merhabalar, askerlik sebebi ile 600f motosikletimi satmıştım, şimdi biraz daha iyi miktarda param var 600rr düşünüyorum fakat 8 ay kadar ara verdim. Son 2 aydır bisiklet ile temel reflekslerimi güncelledim, geçen haftada karışık olarak ybr125 ve mt25 ile yola çıkıp viraj kabiliyetimi geri kazandım. İşin aslı satın alma işine girişmeden önce ufak bir gaz kolu pratiği amacı ile ders almak istiyorum fakat pek tanıdığım mevcut değil. İzmir içinde bulamadım malum site üzerinden. Bir tanıdığı veya bu tarz bir işletme bilenler bana ulaşabilir mi?.

ahe

Hocam decatlondan kendine antrenman kukası alıyorsunuz inciraltı turkuaz otoparkına gidiyorsunuz kukalardan kendi kafanıza göre bir parkur belirleyin kendiniz eksik olduğu yerleri bilirsiniz zaten ona göre birşeyler yaparsınız.Yanınıza size destek çıkıcak bir arkadaş bulun kolanızıda alın hem keyifli hem daha az stressiz olur düşüncesindeyim :) :) :)

Hocam decatlondan kendine antrenman kukası alıyorsunuz inciraltı turkuaz otoparkına gidiyorsunuz kukalardan kendi kafanıza göre bir parkur belirleyin kendiniz eksik olduğu yerleri bilirsiniz zaten ona göre birşeyler yaparsınız.Yanınıza size destek çıkıcak bir arkadaş bulun kolanızıda alın hem keyifli hem daha az stressiz olur düşüncesindeyim :) :) :)

Amacım kapalı alanda gaz kolunu geliştirmek + bendeki araçlar naked, biraz daha kısıtlı gidon mesafesinde pratik yapmak istiyorum. Ege Üni. içerisinde kuka ile çalıştım haftasonu faydalıydı.

Neyin eğitimini alacaksın ki ben anlamadım?

Madem 600F kullanmışsın, dört silindir kullanmak bisiklete binmeyi öğrenmek gibi bir şey değil ki öğretilsin. Belli başlı kurallar vardır, o kurallar da kafandadır onun dışında iki, üç, beş, altı silindirli motosikletlerle arasında fark yok ki?

Öğretecek olan adamla Kuşadası virajlarında gaz kolu viraj içinde yumuşak açılır, hart diye açarsan yatırırsın pratiğini sana kim nasıl öğretecek? Kaygan zeminde motosikleti dik tut, dönmen veya gaz açman gerekiyorsa motosikletin yönünü ona göre ayarla kuralının pratiğini kim öğretecek? Neyin peşindesin onu çözemedim, kuka falan demişler dört silindirli makineyle iki silindirli makine kukadan farklı mı geçiyor veya farklı mı frenliyor ne bileyim analayamadım işte beni bi aydınlat. Olmazsa Karşıyaka' ya gel iki tur atalım, teoriden konuşalım gerekirse motosikletle pratik de yaparız...

Neyin eğitimini alacaksın ki ben anlamadım?

Madem 600F kullanmışsın, dört silindir kullanmak bisiklete binmeyi öğrenmek gibi bir şey değil ki öğretilsin. Belli başlı kurallar vardır, o kurallar da kafandadır onun dışında iki, üç, beş, altı silindirli motosikletlerle arasında fark yok ki?

Öğretecek olan adamla Kuşadası virajlarında gaz kolu viraj içinde yumuşak açılır, hart diye açarsan yatırırsın pratiğini sana kim nasıl öğretecek? Kaygan zeminde motosikleti dik tut, dönmen veya gaz açman gerekiyorsa motosikletin yönünü ona göre ayarla kuralının pratiğini kim öğretecek? Neyin peşindesin onu çözemedim, kuka falan demişler dört silindirli makineyle iki silindirli makine kukadan farklı mı geçiyor veya farklı mı frenliyor ne bileyim analayamadım işte beni bi aydınlat. Olmazsa Karşıyaka' ya gel iki tur atalım, teoriden konuşalım gerekirse motosikletle pratik de yaparız...

Sakin olun hocam niye böyle öfke dolu bir açıklama yaptınız. 2004 yılından beri A sınıfı ehliyetim var benim, 8 ay ara verdim ilk defa bisiklete binince bile farklılık yaşadım. Bende sistemler böyle çalışıyor demek ki. Can bu yolda bulmadım ki, parası neyse verip ısınma sürecine girmek istiyorum. Hem benim kullandığım cihaz ile alacağım yeni nesil bir mi?. Elektronik sistem eklenmiş dünya kadar. Sıfırdan bir eğitim süreci olmadan ilk elden eğitim, birebir. Kötü bir niyetim yok. İlk motorumu alırken bile aldığım kişiden ders aldım. Ben ders almayı severim, 600rr almak istiyorum gerekirse gidip İstanbul da 1-2 günlük kiralayıp gezerim. Çok şükür 13 yılda 1 tane bile kazaya karışmadım.

Arkadas 600rr i satin almadan kullanmak istiyor anladığım kadarıyla.
600cc motosikleti kimse verir mi bilmem ama zannetmiyorum.
Kiralama yolunu denemelisiniz bence.

Arkadas 600rr i satin almadan kullanmak istiyor anladığım kadarıyla.
600cc motosikleti kimse verir mi bilmem ama zannetmiyorum.
Kiralama yolunu denemelisiniz bence.

İstanbul yolu gözüküyor gibi, gitmeden bir İzmir ilini araştırmak amacı ile açmıştım konuyu.

Sakin olun hocam niye böyle öfke dolu bir açıklama yaptınız. 2004 yılından beri A sınıfı ehliyetim var benim, 8 ay ara verdim ilk defa bisiklete binince bile farklılık yaşadım. Bende sistemler böyle çalışıyor demek ki. Can bu yolda bulmadım ki, parası neyse verip ısınma sürecine girmek istiyorum. Hem benim kullandığım cihaz ile alacağım yeni nesil bir mi?. Elektronik sistem eklenmiş dünya kadar. Sıfırdan bir eğitim süreci olmadan ilk elden eğitim, birebir. Kötü bir niyetim yok. İlk motorumu alırken bile aldığım kişiden ders aldım. Ben ders almayı severim, 600rr almak istiyorum gerekirse gidip İstanbul da 1-2 günlük kiralayıp gezerim. Çok şükür 13 yılda 1 tane bile kazaya karışmadım.

Öfke dolu değilim, sadece neyin peşinde olduğunu çözemedim. Dört silindirli dersi diye bir şey yok ki? Madem eğitime bu kadar açsın ve öğrenmeyi seviyorsun, üstüne üstlük 13 senelik iki teker ehliyetin var bu zamana kadar öğrenmen gerekirdi bunu. Gördüğüm kadarıyla teorik olarak bomboşsun, belli başlı eğitimler var. Kıstas dört silindirli kıstası değil, sürüş teknikleri seviye seviye veriliyor onlara katılır eksiğini tamamlarsın. Motosiklete her binmediğimde unutuyorum diyorsan her seferinde de gidip eğitim alırsın olur biter. Çıkış sebebinle, anlatımda kullandığın unsurlarla ulaşmaya çalıştığın sonuç alakasız. Buna açıklama getirmeni istedim, emoji kullanmam pek ondan yanlış anlamışsındır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar