NS 160 ın fiyatını görünce beni bi gülme aldı.
160cc hava soğutmalı comuter. 10 bin kağıt. 150cc bassan nasıl gitmiyorsa buda gitmiyor. Ama euro 4
8300 e daha 7-8 ay önce 24 hp hava soğutmalı enjeksiyonluyu alabiliyorken, 10 bine şimdi mal bu. 150 si 6200 dü geçen yıl,
Birde şu var tüm markalar için konuşuyorum. Alt segment motorların fiyatı şisirince daha fiyatlı üst modeller de sözde cazip görünüyor.
mesela 10 bine 160cc kurye motor spec pulsar varsa 18 bine enjeksiyon su sogutma ABS li 370cc model daha kabul edilebilir oluyor.
yine ns200 varken 160 resmen alma beni git ön teker ABS li 200 lük varya işte onu al diyor :wiinkk: Yani amaç burda ns200 ve dominar 400 satmak. 150 ns satmadı, 160 lık model zaten satmıyacak, fiyatı ibret olsun modeli gibi geldi bana
Neyse sektör için hayırlısı yinede. Dominar 400 ü çok kişiye ulaştırıp piyasada fenomen motor yapmak isterlerse, müşterinin buna olumlu tepki verebileceğini düşünüyorum ama burda birçok bajaj kullanıcısı da belirtti ki 200 ns ten sonra 400 ns mevcut şartlarda düşünmüyorlar.
Yazdıklarımdan şu mu çıktı acaba: dominar için meteroroliden hava tahmin raporları toplanıyor? o zaman hayırlı günler, bol güneşler:queen: