Silah Cektiler Homerosta

Piyasa ybr çita sonrasını pek okumak içimden gelmedi kusura bakma ,umarım kötü bir gece yaşamamışınızdır.

Güzel bir şiir gelmiş. Aşağıdaki tekerleme de cuk oturuyor;
Sen seni bil. Sen seni.
Bilemezsen sen seni.
Patlatırlar enseni.

f39216c8-f6ae-41c1-bb88-be45f9421a88.jpg

Hem aranızda anlaşıp dalalım diyosunuz hemde maganda onlar oluyor? Senin ki iyiymiş aslında. Hem ayranım dökülmesin hemde kıçım öpülmesin diyosun yani ?

yav en çokta ciddiye alıp, şurayı anlamadım, burda yanlış yapmışsın, hata yapmışsın diyenlere gülüyorum. adam gelip sıkıp gidiyor, bunlar da cevap veriyor.

Artik vatandaşin biri google´da ´´Homeros´´yazdigi zaman direk bu konu çikacak..zaten şiir kismina diyecek lafim yok.. ee artik devaminda beyit yazan biride çikar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her yazı ayrı güzel. :mrgreen:

Adamda silah olmasaydı siz adamı indirip dövecektiniz. Adam gelecekti burda motorcu magandalar beni dövdü diye başlık açacaktı. :mrgreen:

İki taraftada suç var. İyi bari kaza, vurulma vs olmamış. Artık akıllanmışsınızdır yolda adamı durdurup dövmeye kalkmazsınız. :mrgreen:

Acaba böyle iyi mi olmuş?

Herhangi bir taraftan eksilme toplum yararına olmaz mıydı ki diye soruyor şeytan :)

Son düzenleme:
Siir guzelmis, ama en cok buna guldum :)

Gerci gulunecek bir durum da degil ama...

Bir kac yanlis mi? - Dogrulari saysak bir elin parmagini gecmez herhalde.

ne diyeyim şimdi sizin o olmayan beyninizle cima edeyimle başlasam adam okumayacak dedim belki biraz yumuşak girersek ileride böyle bir saçmalığı belki bir ihtimal yapmazlar.

Beyler sımdı genciz biz kanımız kaynıyor. Ha bızım yaptıgımza hataydı elbette bunu vurgulayarak soylemıssınız cogunuz akıllanmadık mı akıllandık. Ama bızım dovundugumuz nokta sebepsız yere uzunları yaktıgımız ıcın kufur kostek yememiz. Hor davranılması. Bu da bize haliyle koydu. Duramadık yerımızde böyle olacagını tahmin bile edemezdik. Bu ara makaleyı bıraz karmasık yazmısım anladıgınız kadar artık.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
abi bi ara arabanın içinden motorsiketli gence yumruk atmışlar. ama gencin kafasında kask olduğu için tesir etmemiş. sadece burayı anladım ben.

yani kask taktıkları için bir nevi şükrediyorlar ama bir yandan da mermi geçirmez elbise olsa fena olmazdı demeye getiriyorlar işte :)

bence motorcular ne olursa olsun bu durumda arabaya göre daha üstün. arabada elemanlar bir kere içkili bir şekilde araç kullanıyor ve içtikleri alkolü bünyeleri kaldırmamış olacak ki millete şuursuz bir şekilde sataşma gereği duyuyorlar hemde zevk için. nasıl olsa ellerinde tabancada var onlardan erkeği yok içkiliyken.

not: bu kışın 10 gün kadar sabahları bende alkol kullandım ama amacım yolda üşümenin etkisini azaltmak ve iş yerinde de bir süre üşümeden işe başlayabilmek ti ve oldukça faydası oldu. biz de içiyoruz ve içkili motosiklet kullanıyoruz ama böyle saçma sapan millete sarmıyoruz di mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben diyorum ki trafikte kim buyuk artik anlasilsin arkadas... Haftada belli bi gece kuralsiz olsun. O vakitte normal vatandas trafige cikmasin. Kendine guvenen yol savascilari ciksin arenaya, pardon, vursun kendini caddelere, ve gorelim kim buyukmus. Sizce de guzel olmaz mi?

Bence balkondan izlemesi cok zevkli olur. Ustelik zaman icerisinde trafige buyuk faydasi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar