- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben 2. el bir motosiklet aldım ve üzerinde APP plaka var. Aldığım arkadaş mühürlü plakayı kaybetmiş. Ben bu motora nasıl mühürlü plaka çıkartabilirim? :cyclopsan
Bence yeni ruhsat cikar. Maks 2 gunde elinde oluyor. Biri o kaybolmus plakayla bi olaya karissa daha cok ugrasirsin. Ben plakami dusurdum gecen hafta. Hemen emniyete gidip degistirdim nolur nolmaz. Icim rahat simdi.
kendiniz yaptırırsanız 205 lira + plaka basım ücreti ödersin...takipçiye verirsen fiyat değişir..412 lira ceza yemekten iyidir...maliyeti nedir aga?
kendiniz yaptırırsanız 205 lira + plaka basım ücreti ödersin...takipçiye verirsen fiyat değişir..412 lira ceza yemekten iyidir...
peki bi şey daha sorayım: yeni plaka güncel ikamet adresine göre mi çıkıyor? ben motor aldım, İstanbul plaka, ikameti değiştiremedim, trafiğe kaybettim deyip yenilemeyi düşünüyordum?
Ben bunu anlamiyorum. Tamam biri plakayi buldu olaya karisti, hirsizlik kapkac gibi. Ok gelip seni bulacaklar dert.Bence yeni ruhsat cikar. Maks 2 gunde elinde oluyor. Biri o kaybolmus plakayla bi olaya karissa daha cok ugrasirsin. Ben plakami dusurdum gecen hafta. Hemen emniyete gidip degistirdim nolur nolmaz. Icim rahat simdi.
Ben bunu anlamiyorum. Tamam biri plakayi buldu olaya karisti, hirsizlik kapkac gibi. Ok gelip seni bulacaklar dert.
Peki bu serefsizler sendeki motorun aynisini kullaniyorsa, atiyorum ybr. Sokaktan gecerken senin plakani gorup netten MUHURLUSUNU yaptirsa. Kendi motoruna taksa olaya karissa yine basin agirmiyacak mi ? Ne farki kaliyor ki?
Ben bunu anlamiyorum. Tamam biri plakayi buldu olaya karisti, hirsizlik kapkac gibi. Ok gelip seni bulacaklar dert.
Peki bu serefsizler sendeki motorun aynisini kullaniyorsa, atiyorum ybr. Sokaktan gecerken senin plakani gorup netten MUHURLUSUNU yaptirsa. Kendi motoruna taksa olaya karissa yine basin agirmiyacak mi ? Ne farki kaliyor ki?
şuanki plakanız iptal olacağından 34 vs. fark etmez. ikametgah adresiniz nerdeyse oradan ruhsat verilir..peki bi şey daha sorayım: yeni plaka güncel ikamet adresine göre mi çıkıyor? ben motor aldım, İstanbul plaka, ikameti değiştiremedim, trafiğe kaybettim deyip yenilemeyi düşünüyordum?
şuanki plakanız iptal olacağından 34 vs. fark etmez. ikametgah adresiniz nerdeyse oradan ruhsat verilir..
kardeşim bunun için plakanın düşmesine gerek yok.Zaten plakan açık geziyorsun. Biri plaka numaranı görüp app plaka bastırıp takabilir.