Kız arkadaşının olmaması;
Şans,kısmet,gittiğin okullar,takıldığın ortamlar,tipin,giyinme tarzın... Uzarda uzar bu liste. Hiç olmadıysa elbet olur, olması için çok zorlayıp kendini rezil etme. Genelde kendiliğinden olur.
Orta 1'e giderken olmuştu ilk kız arkadaşım, benden 2 yaş büyüktü. Arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşıydı,arkadaş arkadaşının manita yapıcısıdır zaten ( kibar olmaya çalıştım
Yanında kızlar varsa diğer kızların ilgisini daha çok çekersin.. Aynı anda 3 kızdan çıkma teklif almışlığım bile oldu, orta okulda aldığım çıkma teklifleri ciddi sayıdaydı.
Genelde başka sınıftan bir arkadaş gelip, ''bizim sınıfta şu kız,sana çıkma teklif ediyor '' şeklinde olurdu. İnan merak edip görmezdim bile,boşver derdim. O dönem aile içinde sıkıntılarım vardı,pek umurumda olmazdı.
Sonraa, duraksama devri mi desem bilmiyorum, o kadar ilgiden sonra bir boşluk oluverdi

Bunalıma girdim, neden kız arkadaşım yok dedim yıllarca,sıkıntıdan sivilceler tavan yaptı,mayın tarlasına döndü yüzüm.
Şimdi yaşım 32, 9 yıllık beraberlikten sonra evlendim. Mutluyum,mutluyuz..
Geçen yıllara bakınca, gülüyorum. Bazen de oha lan, 32 oldun, evlendin. Saçlarımın yanlarına aklar düştü diyorum

Zaman çabuk geçiyor arkadaşım, boşver takma,sıkma.. Bin motoruna,zevkini çıkar hayatın..