Yazlık bot tavsiyesi

merhaba arkadaşlar yazlık bot almam gerekiyor tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
çok çeşit var kafam karıştı iyice yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Uzun araştırmalar,soru işaretleri sonrasında YDS nin karaköydeki bayisinde yazlık kısa botu denedim. Tahminimden çok daha rahat olduğunu görünce tüm şüphelerimden kurtuldum. 330tl ye aldım. Bir haftadır kullanıyorum .İyi ki almışım diyorum. Tavsiye ederim.

http://www.ydsshop.com/?urun-212-yds-diablo-7-4--yazlik-

Aynen bende yds yazlik bot aldim bekledigimden cok iyi cikti tavsiye ederim 329 tl

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu aldım. Bayağı memnunum. Kullanımı çok rahat. Günlük ayakkabı olarak bile kullanmak mümkün.

71wECGLDq7L._SL1316_.jpg

BMW Motorrad Motorcycle Riding Sneakers

diye geçiyor...

aynen yukarda ki arkadaşların bahsettiği gibi yds aldım,çok rahat ve kaliteli.
yabancı markalara uçuk fiyat ödemektense yds candır.

motoplus rockwell marka ayakkabı aldım bende. çok rahat fakat bağcıkları aşırı derecede uzun, bağlaması zaman alıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar da kaval kemiği koruması yok.
Bu sizleri tedirgin etmiyor mu ?

Ise gidiyorum bunlarla ben. Gerekse butun gun rahatsiz olmadan kullanabilecegim bir ayakkabi. Robocop tarzi bir cizmeyle bunu yapmam mumkun degil.

Acikcasi rahat bot bulmak zor oldu. Bot rahat, ama koruma yok. Ya da bot korumali ama rahat degil. Ender olarak korumali hem de az cok rahat olanlar da deri degil, sentetik malzeme, ucuz uretilmis, ve eminim omru kisa olacak. O surede de ayagimi terletecek, rahatsiz edecek, mantar olacak vs. Yoksa gidip uzerinde BMW yazan kiyafet almazdim acikcasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar